Παρουσίαση αυτό είναι το Ελληνικό scooter “bull_e” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης του ATnews.gr ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΡΙΠΑΛΙΔΗΣ για αλλη μια φορά φροντίζει να μας παρουσιάσει ενα Έλληνα σχεδιαστή και το τελευταίο του Δημιούργημα .. το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ “bull-e”

O Νίκος Μανάφης είναι ένας Έλληνας designer που σχεδιάζει από ποδήλατα, σκάφη, αυτοκίνητα μέχρι και μοτοσικλέτες. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 2013 και διατηρεί δικό του γραφείο στην Αθήνα ενώ συνεργάζεται τόσο με ελληνικές όσο και με ξένες εταιρείες. Τελευταίο του δημιούργημα είναι το bull-e, ένα περιορισμένης παραγωγής ηλεκτρικό σκούτερ που απευθύνεται σε όσους μετακινούνται εντός αστικού κύκλου.

Βασίζεται σε ένα ήδη υπάρχον και διαθέσιμο στην αγορά κινούμενο σασί ενώ σχεδιαστικά έχει την υπογραφή του Νίκου Μανάφη. Το σώμα του σκούτερ είναι κατασκευασμένο από υαλουφάσματα, το ένα και μοναδικό κάθισμα είναι ντυμένο με alcantara αίσθηση κάνουν οι δύο… ποτηροθήκες.

Η κίνηση γίνεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο προσφέρει αυτονομία 50 χιλιόμετρα, ενώ η μέγιστη τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 45χλμ./ώρα.

Η παραγωγή είναι περιορισμένη στις 250 μονάδες και οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2021. Οι προπαραγγελίες γίνονται από την ιστοσελίδα www.bull-e-scooter.com, ενώ ήδη οι 30 πρώτες έχουν βρει το νέο τους ιδιοκτήτη σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αγγλία, Αυστραλία κ.ά.

Η τιμή του bull_e αγγίζει τα 4.500 ευρώ.

Translate »