Παρελήφθησαν τα τρία υπερσύγχρονα αποριμματοφόρα του Δήμου Λουτρακίου Περαχωρας Αγίων Θεοδώρων

Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 παρελήφθησαν τα τρία υπερσύγχρονα αποριματοφόρα του Δήμου Λουτρακίου/ Περαχωρας / Αγίων Θεοδώρων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ένα από τα τρία προορίζεται για τη Πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα νέα αποριμματοφόρα του Δήμου εχουν εκτος των αλλων δυνατοτήτων να πλένουν και τους κάδους. Η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε» ειχε υπογραφεί την Τρίτη 14 Μαιου 2019 από το Δήμαρχο κύριο Γκιώνη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κύριο Πέρρα.

Σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δημος αναφέρει τα εξής :

“Παρουσία του Δημάρχου Γεωργίου Γκιώνη παραλάβαμε σήμερα το πρωί τα τρία υπερσύγχρονα αποριμματοφόρα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχωρας – Αγίων Θεοδώρων.
Το οχήματα πληρούν τις προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες, χαμηλής εκπομπής ρύπων, σχεδόν αθόρυβης λειτουργίας, συνδυάζουν δε τη γρήγορη αποκομιδή και την επαρκέστατη χωρητικότητα σε απορρίμματα, ενώ πρόκειται για τις πλέον ενδεδειγμένες και κατάλληλες μονάδες μηχανολογικού εξοπλισμού όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους.”

Translate »