Παγίδες στο οδόστρωμα του επαρχιακού δικτύου ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

Σοβαρούς κινδύνους ελοχεύει το επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέει το Λουτράκι με την Περαχώρα. Το φωτογραφικό υλικό και η καταγγελία του Δημοτικού συμβούλου & επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων – κυρίου Δημήτρη Βασιλείου, καταμαρτυρούν το πόσο επικίνδυνο είναι το οδόστρωμα. Εμείς οπως έχουμε αναφέρει παμπολες φορές μεσα απο το Atnews δε θα γίνουμε κριτές αλλά ούτε και μάρτυρες συγκάλυψης κακοτεχνιών η και παραλείψεων απο όπου και αν αυτές προέρχονται. Μέλημα είναι για ΟΛΟΥΣ η ασφάλεια των πολιτών.

Δημοσιεύουμε την Καταγγελία του κυρίου Βασιλείου καθώς και το φωτογραφικό υλικό που έχουμε λάβει. Έχουμε την πεποίθηση πως ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κος Γκιολής θα επιληφθεί άμεσα επι του θέματος.

“Ο δρόμος Λουτρακίου-Περαχώρας χρειάστηκε επιδιόρθωση στο σημείο που φαίνεται στις εικόνες. Το έργο μετά από πάρα πολύ καιρό ανέλαβε να το κάνει η προηγούμενη Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τώρα, για σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι, σταμάτησε.  Κανείς δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους στήθηκε αυτή η καρμανιόλα στον δρόμο που όλο το καλοκαίρι είναι γνωστό ότι έχει πάρα πολύ κίνηση. Το ότι δεν είχαμε ατύχημα στο σημείο είναι ευχής έργο.

Η επικινδυνότητα του σημείου είναι προφανής, ιδιαίτερα για τους επισκέπτες, που είναι και πολλοί. Πρέπει άραγε να σκοτωθεί κάποιος πριν ή συγκινηθούν οι αρμόδιοι να βάλουν ένα τέλος σ’ αυτή την άθλια και επικίνδυνη κατάσταση; Πρέπει και για τέτοια πράγματα να τρέξουμε στον Εισαγγελέα;

Είναι προφανές ότι εδώ διαπράττεται μια διαρκής εγκληματική πράξη, εκ προμελέτης ή από από αμέλεια, δεν έχει καμία σημασία !!!

Δημήτρης Βασιλείου

Δημοτικός Σύμβουλος”

Plugin Kapsule Corp