Πήραμε το όπλο… θαλάσσης των 300+ ίππων – Yamaha FX Cruiser SVHO (BINTEO)

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ετοιμαζόμαστε για εξορμήσεις σε νησιά και παραλίες. Μαζί μας όμως θα έχουμε και το νέο μας παιχνίδι που ακούει στο όνομα Yamaha FX Cruiser SVHO που είναι και το κορυφαίο WaveRunner της ιαπωνικής φίρμας.

Σε… μαύρο χρώμα, φιλοξενεί έως και τρεις επιβάτες και εφοδιάζεται με κινητήρα 1.812 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει κοντά στους 300 ίππους. Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μοντέλου η δύναμη αλλά και η άνεση ακόμα όταν τα μποφόρ είναι… πολλά. Διαθέτει τους μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους (166,7 λίτρα) από οποιοδήποτε άλλο “Jet Ski” που υπάρχει στην αγορά. Τα όργανα που διαθέτει είναι ψηφιακά, η γάστρα είναι τελευταίας τεχνολογίας NanoXcel2, διαθέτει ηλεκτρονική κίνηση ανάποδα κ.ά. Το μήκος του αγγίζει τα 3,58 μέτρα ενώ το βάρος του (άδειο) είναι στα 372 κιλά.

Στο σημερινό video επισκεπτόμαστε τα logistics της εισαγωγικής εταιρείας Μοτοδυναμική και παραλαμβάνουμε με τα… αυτοκόλλητα το νέο μας όπλο, που θα δείτε πολύ να παίζει φέτος! Το κοτσάρουμε στο Skoda Octavia SportsWagon Scout και καταστρώνουμε πλάνα με ταξίδια που έχουμε να κάνουμε!