Επίσκεψη Χρίστο Δήμα στο Νοσοκομείο Κορίνθου – Ιδρύματα – Σχολικές υποδομές & Συλλόγους της Κορινθίας – Δωρεές Υλικοτεχνικού εξοπλισμού (ΦΩΤΟ)

Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του εμβολιασμού, αλλά και να ευχαριστήσει το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την εξαιρετική τους δουλειά. Οπως αναφέρει ο Κορίνθιος Υφυπουργός η διαδικασία του εμβολιασμού προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και σε άριστες υγειονομικές συνθήκες. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου

Λίγο νωρίτερα, επισκέφτηκε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) του Νοσοκομείου Κορίνθου όπου παραδόθηκε τεχνολογικός εξοπλισμός για την διευκόλυνση του έργου τους.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου, όπου συνομίλησε με την Πρόεδρο, τον διευθυντή, τους θεραπευτές και τα παιδιά, από τους οποίους δέχτηκε και συγκινητικά δώρα. Το Κέντρο παρέλαβε έναν νέο ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν εκτυπωτή για τις ανάγκες των παιδιών και του προσωπικού.

Οι τοπικές κοινότητες, στα χωριά της Κορινθίας, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας. Σήμερα παραδόθηκε στο Μούλκι, στο Πάσιο, στο Διμηνιό, στην Καλλιθέα και τον Πύργο τεχνολογικός αλλά και υλικοτεχνικός εξοπλισμός προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Το πρωί επισκέφτηκε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Λουτρακίου, που υπάγεται στα ΕΠΑΛ, και το Λύκειο Λεχαίου όπου οι διευθυντές των σχολείων παρέλαβαν τεχνολογικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Συνομίλησε με τους Καθηγητές των σχολείων και τους ευχαρίστησε για την δουλεία τους παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας.

Ο Υφυπουργός κος Δήμας δεν παρέλειψε να καλύψει τις υλικοτεχνικές αναγκες και του Σύλλογος Γυναικών Σολυγείας «Λέλα Ιατρίδη» ο οποίος παρέλαβε σήμερα νέο τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έργο του. Οι δωρεές έγιναν με την ευγενική χορηγία της Eurobank, τους οποίους & ευχαριστησε προσωπικά.

Translate »