Ο Σύλλογος ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του (ΦΩΤΟ)

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Σύλλογος ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Αγίων Θεοδώρων την Κυριακή 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 και ώρα 11:30 στο γραφείο του Συλλόγου του. Παρών ο Δήμαρχος Γ.Γκιώνης ο Αντιδήμαρχος Σ.Ράτης , ο Πρόεδρος του συμβουλίου της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων Α. Κωσταντής, η Επικεφαλής του συνδιασμού με “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Μ. Πρωτοπαππά , η πρόεδρος της ΔΟΚΟΠΑΠ Σ.Κορδαλή , οι Δημοτικοί σύμβουλοι, Π.Πέτρου, Σ. Νικολάου , οι κοινοτικοί σύμβουλοι, Ρ. Βλαστάρη, Ε.Παπουτσή, Α.Μποζίκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικιστών Τ. Κλεφτογιώργος, ο Αντιπρόεδρος Δ. Σαρέλας, η Πρόεδρος των Κρητών Μ. Κοκκινάκη, ο Αντιπρόεδρος τους Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων Σ.Σοφός πρόεδροι συλλόγων και πολλοί οικιστές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την θεία λειτουργία και εν συνεχεία αφού έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας ,ακολούθησε μια σύντομη μιλιά του κου Γκιώνη και της κας Πρωτοπαππά που ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία στους κατοίκους της περιοχής.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με ενα σύντομο χαιρετισμό του προέδρου κυρίου Νίκου Δημητρακόπουλου. Ακολούθως υπήρξαν κεράσματα στους παρευρισκόμενους, ενώ ο τυχερός που βρήκε το φλουρί πηρε και ενα δώρο προσφορά του Συλλόγου.