Ο”ΙΒΥΚΟΣ” Σύνδεσμος Λουτρακιωτών – Περαχωριτών διοργανώνει την Μουσικοχορευτική παράσταση “Μάχη της Περαχώρας – Μνημονικοί Τόποι του ’21”

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, 20.00’μμ στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου ο Ίβυκος παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση “Μάχη της Περαχώρας – Μνημονικοί Τόποι του ’21” στο πλαίσιο των εορτασμών της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

ℹ️ Για την είσοδό σας στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο και την παρακολούθηση της παράστασης, είναι υποχρεωτική * η εφαρμογή των παρακάτω βημάτων:
▶ Απαραίτητη η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου από το viva.gr – (Είσοδος δωρεάν)
https://www.viva.gr/tickets/dance/machi-tis-perachoras/
▶ Χρήση μάσκας από τους θεατές σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους
▶ Είσοδος μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, ως εξής:
👉 Οι θεατές, από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή
[β] πιστοποιητικού νόσησης (που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν)
συνδυαστικά με:
[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας
☑️ Τα πιστοποιητικά [α] και [β] θα επιδεικνύονται στην είσοδο είτε εκτυπωμένα, είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή και θα σαρώνονται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR.
Εναλλακτικά, για αλλοδαπούς που προέρχονται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πιστοποιητικά θα πρέπει να είναι εκτυπωμένα.
👉 Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας 4 έως και 11 ετών, προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Πληροφορίες: 6974607284