Ο Δήμος Μεγαρέων έστειλε είδη πρώτης ανάγκης, στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, ο Δήμος Μεγαρέων απέστειλε στο Δήμο Ελασσόνας για τους σεισμοπαθείς, 23 κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

« Οι ζημιές στην περιοχή της Ελασσόνας από τους τελευταίους σεισμούς δημιούργησαν ανυπολόγιστες ζημίες. Χιλιάδες σπίτια κατέρρευσαν και εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο αδυνατώντας να καλύψουν ακόμα και τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Ολοι οι Ελληνες αλλά και πολύ περισσότερο εμείς οι Μεγαρίτες, που έχουμε ζήσει τα τραγικά γεγονότα από τη μανία του Εγκέλαδου με τους σεισμούς του 1981 (Αλκυονίδες), μπορούμε να αντιληφθούμε πώς αισθάνονται αυτοί οι άνθρωποι και την ταλαιπωρία που υφίστανται και θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα τους και να τους πούμε ότι σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του.

Στείλλαμε λοιπόν σήμερα αυτή τη μικρή βοήθεια στο Δήμο Ελασσόνας με μεγάλη αγάπη για τους σεισμοπαθείς ευχόμενοι κουράγιο, υπομονή και δύναμη να ξεπεραστεί γρήγορα αυτή η δύσκολη κατάσταση χωρίς να αφήσει πληγές. Οι σκέψεις μας είναι κοντά τους.»

Translate »