Ο Αναστάσιος Γκιολής στο ATnews.. Σκληρή δουλειά με σεμνότητα απο την πρώτη ημέρα στην Π.Ε Κορινθίας

Ο κύριος Αναστάσιο Γκιολής στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια συγκέντρωσε την 1η προτίμηση των Κορίνθιων ψηφοφόρων για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου. Ο Γιατρός με το εξαιρετικό ηθος που τον χαρακτηρίζει καλείται τώρα να δώσει το δικό του “Χέρι βοηθείας” στο Νομό Κορινθίας και δίπλα στο πλευρό του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κυρίου Παναγιώτη Νίκα.

ο κύριος Γκιολής μίλησε στο Σίμο Σοφό για την εκλογή αλλά και τα σχέδια του.

ερωτ. “Κύριε Γκιολή τι έχετε να πείτε για την εκλογή σας και μάλιστα για την 1η θέση προτίμησης στο Νομό Κορινθίας ?

κος ΓκιολήςΕνα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους ,οι οποίοι με στήριξαν στην προσπάθεια μου και με τίμησαν με την ψήφο τους,δίνοντας μου την πρώτη θέση στο Νομό μας. “

ερωτ. “Κύριε Γκιολή ποιες είναι οι πρώτες κινήσεις / σκέψεις στη Κορινθία ?”

κος Γκιολής ” Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σας σε όλα μεγάλα-μικρά θέματα που απασχολούν την Κορινθία μας και την καθημερινότητα των συμπολιτών μου. Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε με σύνθεση απόψεων και δυνάμεων με σεβασμό σε διαφορετικές απόψεις πάντα για το κοινό καλό της Κορινθίας μας. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά με σεμνότητα απο την πρώτη ημέρα στην Π.Ε Κορινθίας ώστε να γίνουν αυτά που ο Παναγιώτης Νικάς έχει στο μυαλό του. “

ερωτ. “Διαπιστώσαμε πως ηδη ξεκινήσατε με το κύριο Νίκα καποιες συναντήσεις τι έχετε να μας πείτε γιαυτό ?”

κος Γκιολής ” Την Τετάρτη 10 Ιουλίου μαζί με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Νίκα επισκέφθηκαμε την Π.Ε Κορινθίας. Ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα από τον Αντιπεριφερειάρχη κυριο Πελοπίδα Καλλίρη και κατόπιν γνωρισθήκαμε και συζητήσαμε με τους Διευθυντές και τους Τμηματάρχες των Υπηρεσιών. Ορίσθηκε νέα συνάντηση όπου θα έχουμε και γραπτές εκθέσεις-εισηγήσεις απο τους Διευθυντές για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων απο 1η Σεπτεμβρίου.
Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε με σκληρή δουλειά. “

Κλείνοντας αφού ευχαριστήσαμε τον κύριο Γκιολή θα θέλαμε να κάνουμε ένα μικρο σχόλιο. Ο γιατρός με τη μεγάλη προσφορά στα επείγοντα Νοσοκομείο ΚΟΡΙΝΘΟΥ, έχει πολλά ακόμα να δώσει στους πολίτες της Κορινθίας. Δε είναι εξάλλου τυχαία η 1η θέση ως Περιφερειακού Συμβούλου στις καρδιές των πολιτών στη Π.Ε Κορινθίας .

Translate »