Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες της Ο.Ε.ΕΣ.Π. για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ

Ολοκληρώθηκαν χθες οι εκλογικές διαδικασίες της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και την εκλογή των Αντιπροσώπων στην Ε.Σ.Ε.Ε., με τη συμμετοχή των μελών να ανέρχεται στο 97%.

Μέσα σε θετικό κλίμα συσπείρωσης και μεγάλης προσέλευσης, πρώτη δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» με επικεφαλής τον κ. Βαγενά Γεώργιο καταλαμβάνοντας 15 έδρες και ποσοστό 89% στο νέο 17μελές Διοικητικό Συμβούλιο και δεύτερη ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» που καταλαμβάνει 2 έδρες με ποσοστό 11%.

Οι υποψήφιοι που εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κατά σειρά επιτυχίας είναι οι κάτωθι:

Βαγενάς ΓεώργιοςΠΑΤΡΑ
Φλώρος ΠαναγιώτηςΣΠΑΡΤΗ
Χαβέλης ΝικόλαοςΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Καλοθέου ΑντώνιοςΑΡΓΟΣ
Σπυρόπουλος ΣπυρίδωνΑΙΓΙΟ
Λευκαδίτης ΓεώργιοςΠΑΤΡΑ
Ζαφειρόπουλος ΚωνσταντίνοςΠΑΤΡΑ
Σιαψάλης ΝικόλαοςΑΜΑΛΙΑΔΑ
Μακρής ΕυθύμιοςΠΑΤΡΑ
Χηνόπουλος ΣπυρίδωνΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Παπαδόπουλος ΧαράλαμποςΑΙΓΙΟ
Κουμαριώτης ΔημήτριοςΚΕΦΑΛΟΝΙΑ- ΙΘΑΚΗ
Νικολακόπουλος ΑναστάσιοςΠΑΤΡΑ
Μαραγκός ΓεώργιοςΠΥΡΓΟΣ
Αλεξανδρόπουλος ΚυριάκοςΣΠΑΡΤΗ
Γρηγορόπουλος ΣταύροςΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ
Τσίρος ΑνδρέαςΒΑΡΔΑ

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν μόνο από τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» κατά σειρά επιτυχίας οι κάτωθι:

  1. Αντώνακας Νικόλαος
  2. Κακκαβάς Κωνσταντίνος
  3. Τριγωνίδης Θεόδωρος
  4. Λάμπου Αναστασία
  5. Μπουτεράκου Αλεξάνδρα

Ακόμη, εκλέχθηκαν συνολικά 80 (ογδόντα) Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει με πείσμα και επιμονή το δύσκολο έργο της προκειμένου οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μην αφανιστούν αλλά αντίθετα να καταστούν ανταγωνιστικές, βιώσιμες και να επιταχύνουν την μακροπρόθεσμη κερδοφορία τους. Προτεραιότητά της ήταν και θα είναι πάντα η προστασία των συναδέλφων εμπόρων καθώς και τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της επιχειρηματικότητας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους, σε μια εποχή που η αποχή των ανθρώπων από τις εκλογικές διαδικασίες είναι αρκετά υψηλή.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.