Οι «προβλέψεις» της Μπάμπα Βάνγκα για το 2021

Η Baba Vanga, η τυφλή Βουλγάρα που πέθανε το 1996, αλλά φρόντισε να κάνει προβλέψεις μέχρι το 5079, «ξαναχτυπά» για τη χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες.. H Vanga αποτελεί μια καλτ φιγούρα μεταξύ όσων λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας, ιδίως αφότου μερικές από τις προβλέψεις της, έχουν βγει αληθινές όπως η τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους το 2001 , η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), το φονικό τσουνάμι του 2004 και πολλά ακόμα.

Για το 2021, προέβλεψε ότι ο κόσμος θα υποφέρει από «πολλούς κατακλυσμούς και μεγάλες καταστροφές» καθώς τρεις «γίγαντες» ενώνονται και ένας «ισχυρός δράκος» καταλαμβάνει την ανθρωπότητα.

«Θα έρθουν δύσκολες στιγμές», λέγεται ότι είχε προβλέψει για το 2021 πριν από το θάνατό της το 1996, προσθέτοντας ότι «οι άνθρωποι θα χωριστούν από την πίστη τους».

«Βλέπουμε καταστροφικά γεγονότα που θα αλλάξουν τη μοίρα και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας» πρόσθεσε. Μερικοί έχουν ερμηνεύσει τον «δράκο» ως την αυξανόμενη κυριαρχία της Κίνας στον κόσμο. Ο «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» προέβλεψε επίσης πριν από το θάνατό της ότι θα βρεθεί θεραπεία για τον καρκίνο το 2021. Είπε: «Η μέρα θα έρθει όταν ο καρκίνος θα συνδεθεί με αλυσίδες σιδήρου». Η Μπάμπα Βάνγκα έχει γίνει αγαπημένη φιγούρα μεταξύ των συνωμοσιολόγων, αφού ορισμένες από τις δηλώσεις της αποδείχθηκαν αληθινές. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, πολλοί αμφισβήτησαν τη νομιμότητα των προφανών προφητειών της που δεν είχαν καταγραφεί.

Πηγή: enikos , DailyMail