ΝΑΥΠΛΙΟ – Συνεχής η Λειτουργία του Κολυμβητηρίου και τον Χειμώνα

Επειτα από αρκετά χρόνια, το κολυμβητήριο του Ναυπλίου συνεχίζει την λειτουργία του χωρίς διακοπή τους χειμερινούς μήνες. Μετά από τις παρεμβάσεις, τις συντηρήσεις, τις προμήθειες και τις ενεργειακές αναβαθμίσεις των τελευταίων ετών, διασφαλίσαν και πάλι την κανονική και απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Συγκεκριμένα:
🔹Το πρώτο σημαντικό βήμα ήταν η αντικατάσταση του παλαιού κύριου λέβητα θέρμανσης το έτος 2019.
🔹 Απο το 2018 πραγματοποιήθηκε γενική συντήρηση και βελτίωση του συστήματος ανακυκλοφορίας του νερού, το οποίο διασφάλισε όχι μόνο την άριστη ποιότητά του αλλά ενίσχυσε την καλύτερη και κυρίως ταχύτερη θέρμανσή του.
🔹 Πραγματοποιήθηκε επισκευή και ολική συντήρηση των καυστήρων, των κυκλοφορητών και των εναλλακτών ώστε επίσης να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση του συστήματος θέρμανσης.
🔹 Προμήθεια του θερμομονωτικού καλύμματος και σχολαστική χρήση του, σε συνδυασμό με τα ανωτέρω, ανέβασαν την εξοικονόμηση καυσίμου σε ποσοστό άνω του 50%.
Να τονίσουμε ότι η προμήθεια του καλύμματος ήταν καρπός της συνεργασίας και της υποστήριξης της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο κολυμβητήριο τα τελευταία χρόνια υποδέχεται ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για προετοιμασία και αυτό αναπτύσσει τον αθλητικό τουρισμό του Ναυπλίου:
➡️κολυμβητές της Εθνικής ομάδας της Ρωσίας,
➡️Εθνική ομάδα πόλο Νέων της Ελλάδας,
➡️Βουλιαγμένη,
➡️Παναθηναϊκός,
➡️Πανιώνιος,
➡️ΝΟ και ΝΕ Πατρών,
➡️Ιωνικός,
➡️Εθνικός,
➡️Ηλυσιακός,
➡️ΝΟ και Άργης Καλαμάτας και πολλές άλλες.