ΝΑΥΠΛΙΟ – Ακυρώθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου λόγω της Πανδημίας

Ακυρώνεται η εορταστική εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Ναύπλιο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική αρχή και λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στο Νομό Αργολίδας πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 49, κρούσματα. Με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και προχθες Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου- συνολικά 198 άτομα (τα 12 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 13 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 16, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 25, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 54 (τα 6 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 27 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 63 (τα 6 στη ΜΕΘ)

Η Δημοτική αρχή του κυρίου Κωστούρου αναφέρει στην ανακοίνωση της.

“Η επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει ο Νομός Αργολίδας και λόγω της αλλαγής επιπέδου στον χάρτη από πορτοκαλί σε κόκκινο, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε την προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, εορταστική εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου στη πλατεία Συντάγματος με την Κάρμεν Ρουγγέρη.Για τυχόν αλλαγές θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Προτεραιότητα μας η δημόσια υγεία