Νίκος Ταγαράς ” Τα παιδιά μας αξίζουν να έχουν όλα τα εφόδια”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 3η διαδοχική παράδοση σχολικού υλικού σε εκπαιδευτικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κορινθίας και συγκεκριμένα στον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
Ειδικότερα, παραδόθηκε σχολικό υλικό στις εξής 7 σχολικές μονάδες: στο Νηπιαγωγείο Ροζενών, στο Δημοτικό Δερβενίου, στο Δημοτικό Καμαρίου, στο Δημοτικό Πύργου, στο 1ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου, στο Λύκειο Δερβενίου και στο Λύκειο Ξυλοκάστρου. Το σχολικό υλικό αφορά σε θρανία, καθίσματα, πίνακες, εκπαιδευτικό υλικό–επιμορφωτικά παιχνίδια, αναπηρικό αμαξίδιο καθώς και το αντίστοιχο ειδικό θρανίο.


Αναφερόμενος στην υλοποίηση της παράδοσης του σχολικού υλικού ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κος Νίκος Ταγαράς είπε:

«Οι φετινές συνθήκες με την πανδημία του κορωνοϊού είναι για όλους μας πρωτόγνωρες. Ωστόσο, τα παιδιά μας, όταν με το καλό επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες, που είναι και το φυσικό τους περιβάλλον, αξίζουν και πρέπει να έχουν όλα τα εφόδια. Μετά την αναγκαστική -λόγω των συνθηκών τηλε-εκπαίδευση- θέλουμε να μπουν σε ένα ελκυστικό σχολείο που τους περιμένει».

Translate »