Νίκας για συνεργασία με Μπουντρούκα .. Η Περιφέρειά μας έχει ανάγκη από συσπείρωση, συναίνεση, συναντίληψη και κοινόν αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων

Αναφορικά με το θέμα “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” με την “Πελοποννησιακή Συμμαχία” και τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γιάννη Μπουντρούκα δήλωσε είπε τα εξής :

Ειλικρινά, χαίρομαι για τη δημόσια τοποθέτηση του συνδυασμού “Πελοποννησιακή Συμμαχία” και του επικεφαλής του κ. Γιάννη Μπουντρούκα για τη συνεργασία μαζί μας.

Και χαίρομαι γιατί η Περιφέρειά μας έχει ανάγκη από συσπείρωση, συναίνεση, συναντίληψη και κοινόν αγώνα για την αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα δε στα θέματα επιχειρηματικότητας, ανταγωνιστικότητας και καινοτομίας.

Είναι προφανές πως από τη δική μας πλευρά αντιμετωπίζουμε με σεβασμό την αυτονομία, τις ιδεολογικές αναφορές και την ανεξάρτητη πορεία του εν λόγω συνδυασμού, όπως και το δικαίωμα στη διαφοροποίησή του, εκτός και εντός Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν ή όποτε κρίνει αυτό ως αναγκαίο.

Η δημόσια τοποθέτηση του κ. Μπουντρούκα, η εμπειρία του στα θέματα επιχειρηματικότητας και το γνωστό ήθος του βοηθούν την Περιφέρεια, την ανάπτυξη και την προοπτική της.

Ελπίζουμε αυτή τη στάση και αυτό το παράδειγμα να βρει μιμητές, για το καλό όλων μας.

Π. Ε. Νίκας

Translate »