Συνάντηση για το Νέο Κτίριο Έρευνας & Τεχνολογίας

Στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον Πρωθυπουργό Κ Μητσοτάκη τον Υπουργό Α. Γεωργιάδη τον Γ.Γ Έρευνας και Τεχνολογίας Αθανάσιο Κυριαζή και τον Πρόεδρος του Ίδρυματος Ωνάση Αντώνη Παπαδημητρίου, ηταν ο Κορίνθιος Υφυπουργός Ερευνας & Τεχνολογίας κύριος Χρίστος Δήμας, για την επισημοποίηση της συνεργασίας κυβέρνησης & Ιδρύματος Ωνάση για το νέο κτίριο ΓΓΕΤ. Αναφερόμενος στην συνάντηση ο κύριος Δήμας ανέφερε:

“Σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Αθανάσιος Κυριαζής και ο Πρόεδρος από το Ίδρυμα Ωνάση / Onassis Foundation Αντώνης Παπαδημητρίου επισημοποιήσαμε την συνεργασία μας για το νέο κτίριο της ΓΓΕΤ.

Ελπίζουμε πως το νέο κτίριο της ΓΓΕΤ θα είναι ένα κόσμημα για την χώρα μας και ειδικότερα για την Ερευνητική και Επιστημονική κοινότητα. Αξιοποιούμε ένα ανεκμετάλλευτο Ολυμπιακό ακίνητο, εξοικονομούμε από ενοίκια περίπου 450.000 Ευρώ ετησίως και βελτιώνουμε αισθητά τις συνθήκες εργασίας όλων των εργαζομένων της ΓΓΕΤ.

Ευχαριστώ πολύ το Ίδρυμα Ωνάση για την άμεση ανταπόκριση τους.”