Το ανέκδοτο της ημέρας

Ήταν μία ομάδα ποδοσφαίρου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ομάδα, που τον προηγούμενο χρόνο είχε απολύσει τον προπονητή, ανακοίνωσε την συνεργασία με τον νέο της προπονητή.

Όντως, λοιπόν, πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου, παρουσιάζεται ο νέος προπονητής, κάνει ο πρόεδρος δηλώσεις, κάνει και ο προπονητής δηλώσεις, φωτογραφίες, εφημερίδες, όλα προβλεπόμενα και ωραία.

Οι μέρες περάσανε και ήρθε η ώρα που ομάδα έπρεπε να ξεκινήσει την προετοιμασία της. Έτσι κανονίζεται η “επίσημη πρώτη” προπόνηση που θα ήταν και η πρώτη επαφή των παικτών με τον νέο κόουτς.

Συγκεντρώνονται, λοιπόν, όλοι οι παίκτες στο γήπεδο και περιμένουν την πρώτη τους επαφή με τον νέο προπονητή. Ξαφνικά βλέπουν από τα αποδυτήρια να βγαίνει όλο το προπονητικό τιμ. Μπροστά ήταν ο νέος προπονητής, πίσω του ο βοηθός και από πίσω τους σε παράταξη και με βήμα ακολουθούσε το υπόλοιπο τιμ. Ο δε βοηθός προπονητή έδινε με πολύ άγριο τόνο και παραγγέλματα. “Αλτ”, “Ένα τ’ αριστερό”, “Μη μιλάτε!” και τέτοια…
Οι ποδοσφαιριστές πάγωσαν.

  • “Μη με κοιτάτε έτσι ρε!”, τους ούρλιαξε ο βοηθός προπονητή, “γρήγορα σε παράταξη, δυάδες! Δεν θέλω να ακούω κιχ!”. “Όποιος μιλήσει του έκοψα την μπάλα!”
  • “Καλά ρε τι είναι αυτός?” ψιθύρισε ένας ποδοσφαιριστής στον διπλανό του
  • “Ο φασίσταντ κόουτς”
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro