Με το .. δεξί η Σούκουλη στα νέα της καθήκοντα την ερχόμενη Τρίτη

Με το .. δεξί ετοιμάζεται να μπεί η Βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ στα νέα της κυβερνητικά καθήκοντα ως αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος την ερχόμενη Τρίτη 26 Ιανουαρίου. Με την θέση αυτή της κυρίας Σούκουλη, που της εμπιστεύτηκε ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, Τρείς κυβερνητικές θέσεις καταλαμβάνονται αντίστοιχα απο τους τρείς γαλάζιους βουλευτές του Νομού Κορινθίας. Αξίζει δε να αναφέρουμε πως και οι τρείς οι Δύο Υφυπουργοί Ταγαράς & Δήμας οσο και η νέα κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον & ασχολούνται με τα προβλήματα του Νομού, ενω παράλληλα συνεργάζονται τόσο με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο Νίκα οσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κορινθίας Α. Γκιολή για τα φλέγοντα ζητήματα οπως αυτό της Διώρυγας της Κορίνθου.

Σχετικά με την 1η εξάσκηση των νέων της καθηκόντων η κυρία Σουκουλη ανέφερε χαρακτηριστικά σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“….Το πρώτο σ/ν που θα έχω την τιμή να είμαι Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ θα είναι την επόμενη Τρίτη με εισηγητή τον εκλεκτό συνάδελφο και φίλο βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα. Προχωράμε Μαζι ακόμα πιο δυνατά. Το Μέλλον είναι Εδώ! “

Translate »