Με επιτυχία η εκδήλωση για τον Τουρισμό την εποχή του κορονοϊού στο Κέντρο Πληροφόρησης Τουριστών του Ισθμού (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τα προβλήματα και οι προοπτικές του Τουρισμού την εποχή του κορονοϊού ηταν το θέμα της εκδήλωσης που πραγαμτοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου, το απόγευμα, στον χώρο του ανανεωμένου Κέντρου Πληροφόρησης Τουριστών, στον Ισθμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Οι Κορίνθιοι υφυπουργοί κύριοι Δήμας & Ταγαράς οι Βουλευτές Σούκουλη & Ψυχογιός , ο ειδικός συμβουλος του υπουργου Τουρισμού κος Πετρέας, οι Αντιπεριφερειάρχες Γκιολής, Κόρκα , Βυτινιώτης, Καλογεροπούλου και ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχωρας Αγίων Θεοδωρων κος Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικου Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Πιτσάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της Πελοπόννησος Α.Ε κύριος Σωτήρης Μουρίκης, ο Πρόεδρος του LTO κος Καραβούλης, & πολλοί ακόμα επίσημοι.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης εκανε η κυρία Ελσα Τόλη και η κυρία Ιωάννα Κασίμη.

Ο περιφερειάρχης κύριο Νίκας τόνισε την ανάγκη ανάδειξης των Τουριστικών προορισμών του Νομού καθώς και την αξιοποίηση τους έτσι ώστε ολοι να μπορούν να γνωρίζουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις ομορφιές αλλά καθώς και τα Ιστορικά αξιοθέατα όλης της Περιοχής. Τόνισε επίσης οτι η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός και θα χρηματοδοτήσει σημαντικά έργα όπως αυτό του Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ηταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου.