
Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή φίλων του μηχανοκίνητου Αθλητισμού κοντά στους .. 700 ! αλλά και με την συμμετοχή του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Steve Holcombe πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους απο την λέσχη ΛΕΜΑΘ το 4ο Enduro Riding. Απο νωρίς το πρωί δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες να διανύουν περί τα 60 χιλιόμετρα όμορφη και συναρπαστική διαδρομή μέσα στα Γεράνεια Ορη.
Νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντες που κατάφεραν τελικά να έρθουν και να απολαύσουν αυτή την μοναδική και ξεχωριστή Enduro – βόλτα .
Δείτε βίντεο και δηλώσεις συμμετεχόντων αλλά και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή αλλά και του Δημάρχου Γ. Γκιώνη , του Αντιδημάρχου Σ. Ράτη & του Προέδρου της Κοινότητας Α. Κωσταντή που ηταν εκει και μίλησαν στην κάμερα του ATnews.gr
Πρέπει να έχετε συνδεθεί για να σχολιάσετε.