Μεγάλα Προβλήματα στην Πρωτεύουσα έπειτα απο την νυχτερινή νεροποντή – 83 Κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Μεγάλα Προβλήματα προκλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου στην Πρωτεύουσα επειτα απο την νυχτερινή νεροποντή. Οπως αναφέρει η Πυροσβεστική μετά την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων στην Περιφέρεια Αττικής από τις 22:00 – 12:00 το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 83 κλήσεις.

Ποιό αναλυτικά:

Στην περιοχή του Μοσχάτου – Ταύρου 46 κλήσεις: 35 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 11 κλήσεις για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία

Στην περιοχή της Καλλιθέας 32 κλήσεις: 26 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 6 κλήσεις για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία

Στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου 1 κλήση για άντληση υδάτων και 1 κλήση για μεταφορά ατόμου σε ασφαλές σημείο.

Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη 1 κλήση για άντληση υδάτων και 2 κλήσεις για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία.

Παραμένει σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων, ενώ οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των περιοχών που αναμένεται να εξελιχθούν τα φαινόμενα παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και περαιτέρω κλιμάκωσης, εφ’ όσον απαιτηθεί, με διασπορά του προσωπικού και των οχημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει έκκληση στους συμπολίτες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.