Μία ακόμα χρονιά φτάνει στο τέλος της και η BMW στέλνει τις πατροπαράδοτες ευχές.

Μόναχο . Φέτος, η BMW ξαφνιάζει ευχάριστα τους πελάτες της μέσα στα αυτοκίνητά τους, με δύο εορταστικά animations για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά. Εορταστική μουσική και ατμοσφαιρικός φωτισμός θα συνοδεύουν το εορταστικό μήνυμα στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Ένα εικονίδιο με χριστουγεννιάτικο καπέλο στην Οθόνη Ελέγχου BMW θα εμφανίζεται από τις 22 Δεκεμβρίου κάθε φορά που θα ξεκινά το αυτοκίνητο, σηματοδοτώντας την έλευση της εορταστικής περιόδου. Πατώντας το εικονίδιο θα ενεργοποιείται το BMW Happy Holiday Festive Animation, που θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Χριστουγεννιάτικες εικόνες θα εμφανίζονται στις Οθόνες Ελέγχου, συνοδεία μιας εορταστικής μελωδίας, ενώ ο φαντασμαγορικός φωτισμός θα δημιουργεί μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.


Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα δεύτερο animation θα προαναγγείλει τον ερχομό του νέου χρόνου.

Από τις 31 Δεκεμβρίου, ένα άλλο εικονίδιο σε σχήμα πυροτεχνήματος θα εμφανιστεί στην Οθόνη Ελέγχου σηματοδοτώντας την έλευση της νέας χρονιάς. Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της BMW θα συνοδεύεται επίσης από εορταστική μουσική και ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας. Ο οδηγός θα μπορεί να ενεργοποιεί και τα δύο animations όσο συχνά θέλει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, πατώντας στο εικονίδιο της εφαρμογής. Όλο και περισσότεροι πελάτες σε όλο τον κόσμο θα λαμβάνουν εξατομικευμένες ευχές από την BMW τους κάθε χρόνο. Φέτος, 48 αγορές της BMW ήδη μεταδίδουν το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα σε περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια οχήματα BMW. Για την προβολή των εορταστικών animations, τα οχήματα πρέπει να έχουν τον κατάλληλο, προαιρετικό εξοπλισμό και BMW iDrive με Operating System 7 ή Operating System 8, και ασφαλώς ημερομηνία παραγωγής από 07/2020.

– Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2020, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 169.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

ΠΗΓΗ: BMW.gr