Μήνυμα Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων με αφορμή την συμπλήρωση 2 ετών στην Διοίκηση του Συλλόγου

Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου μας ,
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μέσα απο την σελίδα του Συλλόγου μας αυτές τις μέρες , η παράθεση των πεπραγμένων και του συνολικού έργου που παράχθηκε την διετία 2019 και 2020 σε όλους τους τομείς Διοίκησης του Συλλόγου .
Η απαγόρευση τέλεσης Γενικών Συνελεύσεων του Συλλόγου λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας το 2020 αλλά και συνεχίζει ως τώρα το 2021 , δεν μου έδωσε την δυνατότητα να σας παρουσιάσω όλο αυτό το έργο που παράχθηκε τα δύο αυτά χρόνια 2019 και 2020 ζωντανα μέσα απο την διαδικασία των Γενικών Συνελεύσεων .
Για τον λόγο αυτό , για την ενημέρωση σας επιλέχθηκε όλη αυτή η παράθεση του έργου της διετίας να γίνει γραπτώς (και έγινε) μέσα απο την σελίδα του Συλλόγου , που αποτελεί και τον καθημερινό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ της Διοίκησης και Μελών του Συλλόγου .
Από τον απολογισμό του έργου της διετίας 2019 και 2020 που σας παρατέθηκε προς ενημέρωση σας , γραπτώς μέσα απο την σελίδα του Συλλόγου μας , πιστεύω οτι κρίνεται αυτή η διετία 2019-2020 ως ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ και ΕΠΙΤΥΧΗΣ τόσο για τον Σύλλογο μας ως θεσμικό όργανο , οσο και για την υπεράσπιση – διασφάλιση των συμφερόντων των Μελών του Συλλόγου .
Ειδικά η δεύτερη χρονιά (2020) λόγω των προβλημάτων της πανδημίας και των αρνητικών συνεπειών της στην επιχειρηματικότητα , απαίτησε αυξημένη και συνάμα συνεχή Διοικητική παρέμβαση , για την προστασία – διασφάλιση – υπεράσπιση των συμφερόντων των Μελών του Συλλόγου αλλά και της επιχειρηματικότητας .
Ως Πρόεδρος του Συλλόγου , ΤΙΜΗΣΑ ΜΕ ΕΡΓΟ την θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ αυτά τα 2 παραγωγικά χρόνια και ανταποκρίθηκα άξια και με πλήρη επιτυχία στην εκτέλεση των αυξημένων καθηκόντων που απαιτεί η θέση αυτή .

Επιπλέον μέσω της δυνατότητας της θέσης μου να συμμετέχω μέσω αυτής σε θεσμικά όργανα του Συλλόγου μας ή σε συναντήσεις με φορείς , εκπροσώπησα άξια τα συμφέροντα των Μελών μας , του Συλλόγου μας και της επιχειρηματικότητας.
Με τις δύο ακόμη ιδιότητες μου , 1. ως Αντιπρόσωπος του Συλλόγου μας στο δευτεροβάθμιο όργανο του Συλλόγου μας την Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου , Νοτιοδυτικής Ελλάδος , Ζακύνθου , Κεφαλληνίας και Ιθάκης και 2. ως Αντιπρόσωπος στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας ( Ε. Σ. Ε. Ε. ) υπεράσπισα τα συμφέροντα των Μελών του Συλλόγου μας και της επιχειρηματικότητας .

Ανταποκρίθηκα άξια σε όλες τις προγραμματικές δηλώσεις μου – δεσμεύσεις που ανέλαβα ως Πρόεδρος του Συλλόγου την μέρα της επίσημης ανάληψης καθηκόντων της Διοίκησης του Συλλόγου στις 17.2.2019 και ανταποκρίθηκα άξια στην εμπιστοσύνη που δόθηκε προς το πρόσωπο μου , για την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Συλλόγου μας .
Ο στόχος της ισχυροποίησης του Συλλόγου μας με την αύξηση της αριθμητικής δύναμης Μελών του και την χρηματική ενίσχυση του Ταμείου του Συλλόγου από Χορηγίες και ετήσιες συνδρομές μελών , επιτεύχθηκε επιτυχώς .
Ομοίως επιτυχή ήταν η αναβάθμιση του γραφείου του Συλλόγου στις λειτουργικές υποδομές του αλλά και την γραπτή πλέον διασφάλιση παραχώρηση χρήσης του χώρου του, σε δημοτικό κτίριο .
Η σελίδα του Συλλόγου μας στο κοινωνικό δίκτυο άλλαξε δομικά ρόλο και μορφή και τέθηκε πλέον στην ενεργή υπηρεσία των Μελών του Συλλόγου , τόσο ως προς την δωρεάν διαφήμιση τους μέσα απ΄ αυτή , όσο και απο την πλήρη και διαρκή καθημερινή ενημέρωση τους από την κοινοποίηση όλης της ενημέρωσης που λαμβάνει η Διοίκηση απ’ τα θεσμικά όργανα του Συλλόγου μας .
Η απήχηση της ανέβηκε (όπως φαίνεται ξεκάθαρα στα στατιστικά στοιχεία που παρατέθηκαν στον απολογισμό ) με οτι αυτό συνεπάγεται τόσο ως πρός την θετική επικοινωνιακή εικόνα της , όσο και στην έμμεση αύξηση της επιρροής της που προσδίδει προς όφελος του Συλλόγου και των Μελών του .
Απ’ το έργο της διετίας 2019 και 2020 που σας παρατέθηκε προκύπτει και το όφελος που παράχθηκε και για την πόλη μας απ΄ την παραγωγή αυτού του έργου .
Ευχαριστώ πολύ :

  1. Όλους όσους απο τις θεσμικές θέσεις τους συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν στον αγώνα μου για την παραγωγή αυτού του έργου διετίας .
  2. Όλους όσους πρόσφεραν Χορηγία προς τον Σύλλογο μας .

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι Διοίκηση & Μέλη και στο 2021.

Με εκτίμηση :
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων ,
Νικόλαος Θεοδοσάκης .
Αγ. Θεόδωροι 22 Φεβρουαρίου 2021 .