Μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά από τη παράταξη ” ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ “

Μήνυμα προς τις μαθήτριες και τους μαθητές, σε γονείς και εκπαιδευτικούς, απέστειλε η παράταξη ” ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ” με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς :

“Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στέλνει το μήνυμα της ελπίδας ότι το μέλλον του τόπου μας πρέπει να στηριχθεί στους μαθητές και στις μαθήτριες.

Οφείλουμε να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η μαθητιώσα νεολαία μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό να συνεργαστούν για να τεθούν οι βάσεις για την απόκτηση γνώσεων και τη δημιουργία άξιων και συνειδητοποιημένων πολιτών. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Συνδυασμού μας «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση», μέσα από τη δική μας ενεργό συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα υποσχόμαστε  ότι θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην επίτευξη  των δικών τους στόχων και επιδιώξεων για ένα καλύτερο σχολείο .Γιατί το Μέλλον ανήκει στα παιδιά μας!!

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες και σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!!! “

Translate »