ΛΟΥΤΡΑΚΙ – 3 Δημοτικές Παρατάξεις αναμένουμε απάντηση που εκκρεμεί λες και χτυπάμε στου κουφού την πόρτα

Τρείς Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων «Με τους πολίτες Μπροστά» του Κ. Λογοθέτη, «Ωρα Για Δράση» του Δ. Βασιλείου & «Επιλογή Ευθύνης» Κ. Ζερβού ευθυγραμίζουν την πολιτική τους πορεία προς όφελος των Δημοτών & του Δήμου, καταγγέλουν για κώφευση την Δημοτική Αρχή και τον Δημάρχο Γιώργο Γκιώνη, ώστε να εισακούσει το αίτημα τους, “να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ετσι όπως το επιβάλλουν οι συνθήκες και να ενημερώσει για αν το ελάχιστο έγγυημένο εισόδημα του 1.000.000 δολαρίων  για το 2021 έχει καταβληθεί ως όφειλε στις 2/1/2021. “

“Την Δευτέρα 4/1/2021,  με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της Τουριστικής να μας γνωρίσει αν το ελάχιστο έγγυημένο εισόδημα του 1.000.000 δολαρίων  για το 2021 έχει καταβληθεί ως όφειλε στις 2/1/2021.

Μέχρι και σήμερα Σάββατο 9/1/2021 δεν έχουμε , ως συνήθως, καμία απάντηση.

Καταγγέλουμε τον πρόεδρο της Τουριστικής και δήμαρχο Γ. Γκιώνη για την απαξιωτική του στάση απέναντι στην αντιπολίτευση και την ελλιπή άσκηση των καθηκόντων του. Είναι τουλάχιστον ύποπτο και προκαλεί εύλογες απορίες η στάση του προέδρου της Τουριστικής, ειδικά αυτές τις ώρες, εν μέσω μιάς διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας, η οποία εξελίσσεται σε παρωδία.

Καλούμε τον όμιλο Κόμερ να καταθέσει σήμερα στον λογαριασμό της Τουριστικής το 1.000.000 δολάρια όπως υποχρεούται. Σε αντίθετη περίπτωση ο δήμαρχος και πρόεδρος της τουριστικής εντέλεται, στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων του, να προβεί όλες τις νόμιμες ενέργειες για την καταβολή του ποσού.

Επιτέλους κ. Γκιώνη, αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και προστατεύστε τα συμφέροντα της Δημοτικής Επιχείρησης!

Οι επικεφαλής των παρατάξεων

«Με τους πολίτες Μπροστά» Κ. Λογοθέτης

«Επιλογή Ευθύνης» Κ. Ζερβός

«Ωρα Για Δράση» Δ. Βασιλείου