ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Σε εξέλιξη ο Χωμάτινος αγώνας Ράλι (ΦΩΤΟ)

Με τον Τεχνικό και Διοικητικό Ελέγχο, που φιλοξενήθηκε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου ξεκίνησε το πρόγραμμα του αγώνα!

Η έναρξη του START LINE ΡΑΛΛΥ, σημαινει ταυτόχρονα την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος Ιστορικών. Το πρόγραμμα του αγώνα που διοργανώνεται από τo Αθλητικό Σωματείο “Start Line”, περιελάμβανε το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουλίου, τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο.

Η διαδικασία έλαβε χώρα στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου. Από την διαδικασία Τεχνικού Ελέγχου πέρασαν συνολικά 30 από τα 32 αυτοκίνητα, με τους Σπανό Διονύσιο- Γκότοβο Σωτήρη Subaru Impreza WRX STI Spec-C και Κωτσόπουλο Αντώνη – Παλαπανίδου Σοφία Citroen Saxo VTS να μην εκκινούν.

Το αγωνιστικό μέρος του START LINE ΡΑΛΛΥ διεξάγεται στις  Ειδικές Διαδρομές “Λουτράκι” , ”Πίσια”. Επίκεντρο του αγώνα είναι το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, όπου θα στεγαστούν το Αρχηγείο, ο Χώρος Επισκευών, η Ανασυγκρότηση και η Απονομή. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 15:15, με την 1η ειδική διαδρομή να εκκινεί στις 15:59.

Με τα πληρώματα να επιστρέφουν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, έχουμε και τις πρώτες δηλώσεις:

Παπαδημητρίου Ιωάννης – Πετρόπουλος Νίκος Skoda Fabia R5

” Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και απαιτητικός, δεν πιέζουμε όσο θα μπορούσαμε. Ο αγώνας είναι επίπονος και οι ειδικές διαδρομές είναι αρκετά σκληρές. Μέχρι τώρα όλα κυλούν ομαλά για εμάς.”

Ζυμαρίδης Γιώργος – Σούκουλης Κωνσταντίνος Skoda Fabia R5

” Δεν γνωρίζαμε πως βρισκόμασταν στην 2η θέση γενικής, μας το ανέφεραν στο service. Είμαστε τρομερά χαρούμενοι καθώς είναι η πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο και προσπαθούμε να μάθουμε το αυτοκίνητο. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε αλλά με συντήρηση δυνάμεων.”

Serderidis Jourdan – Miclotte Frederic Skoda Fabia R5

” Για εμάς ο αγώνας ξεκίνησε με ένα κλατάρισμα στα 7 χιλιόμετρα της 1η ειδικής διαδρομής και χάσαμε 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια δεν είχαμε τον ανάλογο ρυθμό. Η 2η ειδική διαδρομή δεν κύλησε επίσης καλά για εμάς, καθώς δεν είχαμε άλλο λάστιχο σε περίπτωση κλαταρίσματος. Το θετικό είναι ότι είμαστε στην τρίτη θέση και θα πιέσουμε στο υπόλοιπο του αγώνα.”

Ρουστέμης Παναγιώτης – Νικολόπουλος Κωνσταντίνος Mitsubishi EVO IX

” Στην πρώτη ειδική διαδρομή κάναμε μερικά λάθη αλλά το θετικό είναι ότι κάναμε αξιόλογο χρόνο. Πιέζουμε όσο πρέπει για να καταφέρουμε να είμαστε στην διεκδίκηση ενός καλού αποτελέσματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.”

Περισσότερες ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ >>> ΕΔΩ <<<

Plugin Kapsule Corp