ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Πρόβλημα εύρυθμης λειτουργίας των ΕΛ.ΤΑ ?

Σύμφωνα με πληροφορίες απο την ιστοσελίδα loutrakiblog.gr η υπηρεσία των ΕΛ.ΤΑ. στο Λουτράκι υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο. Μάλιστα η δημοσιογράφος όπως αναφέρει στο δημοσίευμα “αναρωτιέται αν η μη ανανέωση της σύμβασης των ταχυδρόμων εξυπηρετεί σιγά σιγά στο οριστικό λουκέτο του υποκαταστήματος Λουτρακίου.”

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ αναφέροντας οτι :

“Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου φέρει ευθύνη σε αυτές τις αποφάσεις, αφού με δική της απόφαση-υπαιτιότητα το ιατρείο της Περαχώρας έκλεισε και το ιατρείο των Αγίων Θεοδώρων υπολειτουργεί εν καιρώ πανδημίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αφού έκλεισε οριστικά και το υποκατάστημα του ΟΤΕ Λουτρακίου, φαίνεται πως σειρά έχει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Από τους 6 ταχυδρόμους που εξυπηρετούσαν την περιοχή, απέμειναν μόλις δύο, ενώ η σύμβαση του ενός δεν θα ανανεωθεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Μαυρολίμνη, Σχίνος, Πίσια, Στραβά, Βουλιαγμένη, Περαχώρα, Χαρβάτι, Νέα Πολιτεία, Σκάρπα, Δροσιά, Άσπρα Χώματα, η περιοχή κατά μήκος του Γερμανικού δρόμου, αλλά και  από το Συνεδριακό Κέντρο μέχρι την Αστυνομία του Λουτρακίου δεν θα έχει ταχυδρόμο !

ΠΗΓΗ: loutrakiblog.gr

Translate »