ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Ο Παράδεισος εχει όνομα – ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΥΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γνωστός δημοσιογράφος & συνεργάτης του ATnews.gr Βασίλης Σαριμπαλίδης επισκέφτεται ενα απο τους ποιό HOT προορισμούς της Κορινθίας. Συγκεκριμένα ξεναγεί και διαφημίζει με το καλύτερο τρόπο τις ομορφιές του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων παρουσιάζοντας στους χιλιάδες αναγνωστες την “ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ” και την Παραλία “ΛΕΥΚΗ”

Η Ελλάδα έχει απίστευτη ομορφιά και μέρη που μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε πως ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου!

Σε αυτό το video ανακαλύπτουμε μία μοναδική παραλία που βρίσκεται 1.5 ώρα από την Αθήνα, αρκεί να έχει… σκάφος ή Jet Ski. Φορτώνουμε στο Nissan Juke ένα Yamaha FX SVHO, περνάμε από τα Μέγαρα και φτάνουμε στο λιμανάκι του Αλεποχωρίου. Ρίχνουμε το Jet Ski και κατευθυνόμαστε προς Λουτράκι.

Σχεδόν 11-12 ναυτικά μίλια από το Αλεποχώρι και απέναντι από τα νησάκια Αλκυονίδες περνάμε από την παραλία «Η Σπηλιά της Φώκιας» και αμέσως μετά φτάνουμε στον προορισμό μας που είναι η παραλία «Λευκή» ή «Παραλία-Χ». Όπως θα διαπιστώσετε τα γαλαζοπράσινα νερά θυμίζουν… Καραϊβική. Κάνουμε την απαραίτητη βουτιά, κολυμπάμε, αράζουμε και… παίζουμε με το Yamaha FX SVH στη θάλασσα. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο.

Translate »