ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Κοινή συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 8 Απριλίου απο 4 παρατάξεις της Αντιπολίτευσης – Τι συμβαίνει ?

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των τεσσάρων της αντιπολίτευσης έναντι της δημοτικής αρχής Γκιώνη. Είναι γεγονός πως απο την 1η κιόλας στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση του Δήμου η Δημοτική αρχή Γκιώνη, παρακολουθούμε Δημοτικά συμβούλια που εκτός οτι είναι εξαντλητικά ως προς τα χρονικά όρια (διαρκούν και πάνω απο 10 ώρες !). Δημιουργούνται αντεγκλήσεις ακόμα και προσβολές που αρκετές φορες ξεπερνούν τα όρια της ορθής πολιτικής συμπεριφοράς που θα έπρεπε να εφαρμόζουν οι Δημοτικοί σύμβουλοι.

Εμεις δε θα κρίνουμε για το ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για το ποιοι και γιατί έχουν δίκιο και ουτε θα δικηγορήσουμε, αλλά οφείλουμε να ενημερώνουμε τους δημότες για το τι συμβαίνει, αφού αυτοί είναι οι τελικοί κριτές.

Αυτή τη φορά λοιπόν έπειτα απο τελευταία έκτακτη συνεδρίαση που δεν υπήρξε απαρτία για να συζητηθούν τα τρέχοντα ζητήματα και την οποία είχαν ζητήσει οι παρατάξεις (Με τους Πολίτες Μπροστά) , (αλλάzουμε ΜΑΖΙ) , (Επιλογή ευθύνης) , (Ώρα για Δραση) την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι στην βιβλιοθήκη του Λουτρακίου θα πραγματοποιήσουν κοινή συνέντευξη τύπου και προσκαλούν τα ΜΜΕ προκειμένου να εκθέσουν και να ενημερώσουν τους δημότες του Δήμου για τα προβλήματα που παραμένουν αγκάθια για την τοπική κοινωνία (οπως ισχυρίζονται).

Αξίζει να σημειωθεί οτι στην συνέντευξη τύπου δεν συμμετάσχουν οι Παρατάξεις της κυρίας Μαρίας Πρωτοπαππά καθώς και του κυρίου Ασημακόπουλου.

Το Atnews θα είναι εκεί για να καταγράψει και φυσικά να ενημερώσει για το τι ακριβώς εχουν να πούν οι επικεφαλής των 4 αυτών παρατάξεων.

Στην ανακοίνωση – πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

“Για τις τελευταίες εξελίξεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας, τέσσερις δημοτικές παρατάξεις ανέλαβαν πρωτοβουλία να παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου και προς τούτο προσκαλούνται εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00΄.
Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, Αθ. Οικονόμου 3 και Τομπάζη.
Επίσης, στο πλαίσιο της Δημοκρατίας, της αντικειμενικής ενημέρωσης της κοινής γνώμης, αλλά και της πολυφωνίας, με την παρούσα ανακοίνωση-πρόσκληση, στην κοινή συνέντευξη τύπου, καλούνται να συμμετέχουν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Μαρία Πρωτοπαππά και ο Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Χρήστος Ασημακόπουλος.
Οι Επικεφαλής των τεσσάρων Δημοτικών Παρατάξεων
Κωνσταντίνος Λογοθέτης (Με τους Πολίτες Μπροστά)
Ιωάννης Καραπανάγος (αλλάzουμε ΜΑΖΙ)
Κωστής Ζερβός (Επιλογή ευθύνης)
Δημήτρης Βασιλείου (Ώρα για Δράση)”

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro