ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Καθάρισαν & πάλι οι “Εθελοντές εν .. δράση” (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Εθελοντικό καθαρισμό πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου το μεσημέρι η εθελοντική ομάδα “ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ “ που απαρτιζόταν απο 10 και πλέον άτομα, σε περιοχές του Λουτρακίου με τις εργασίες να επικεντρώνονται στην Περιφερειακή οδό του Λουτρακίου και σε μήκος περι τα 2,5 χιλιόμετρα !

Η ομάδα που σε τακτά χρονικά διαστήματα επιχειρεί όχι μόνο εντός της πόλης του Λουτρακίου αλλα και σε ευρύτερες περιοχές του Δήμου – Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, αποτελεί ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ για την κοινωνική προσφορά που επιτελεί ανιδιοτελώς .

Και για να σας βάλουμε καλύτερα στο πνεύμα για το πως λειτουργεί η ομάδα, παραθέτουμε την γνώμη μιας απο τις εθελόντριες που έλαβαν μέρος & σε αυτή την δράση :

Πραγματικά μας περνά η ώρα τόσο ευχάριστα γιατί η σύστασή της ομάδας είναι καταπληκτική. Το συναίσθημα που σου αφήνει η όλη δράση στο τελείωμα της είναι τόσο πλήρες νιώθοντας ότι έχεις προσφέρει στον τόπο σου και στο περιβάλλον. Είναι ο δικός μας τουλάχιστον τρόπος να δείξουμε ευγνωμοσύνη σε αυτή την απέραντη Ομορφιά που μας έχει προσφέρει απλόχερα η φύση.”

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ : “ΕΛ. ΒΕΛΙΟΥ

Translate »