ΛΟΥΤΡΑΚΙ “Ενώθηκαν με τα δεσμά του Γάμου” ο Δημήτρης Βασιλείου & η Κατερίνα Kusz (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου ο Ιατρός Νευροχειρουργός & επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδωρων Δημήτρης Βασιλείου ενώθηκε με τα δεσμά του Γάμου την αγαπημένη του Κατερίνα Kusz.

Στις 07.00 το απόγευμα στο Δημαρχείο της πόλης παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, και των δύο μαρτύρων ο Δημήτρης και η Κατερίνα ενώθηκαν με τα δεσμά του Γάμου. Ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση σε γνωστό παραλιακό κέντρο. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού μεταξύ αυτών ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής , Ιατρός – συνάδελφος του Δημήτρη Βασιλείου μαζί με ολους τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, Μαρία Πρωτοπαππά , Κώστας Λογοθέτης, Ιωαννης Καραπαναγος, Κωστής Ζερβός, και ο κος Ασημακόπουλος, και του μοναδικού απο την Δημοτική Αρχή παρόντα, προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππα Θυμή, τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά Covid-19 δεν επετράπη η μουσική. Παρόλα αυτά το κλίμα ήταν εκπληκτικό και το πανευτυχές ζευγάρι δέχθηκε την αγάπη και τις θερμές ευχές των παρευρισκόμενων.

Ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ στο ΔΗΜΗΤΡΗ και την ΚΑΤΕΡΙΝΑ “ΒΙΟ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ”

Translate »