Λακωνία: 4ος Αγώνας Δρόμου «Πανγυθειάδα 2022»

O Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης του Γυθείου και το τμήμα στίβου του Πανγυθεατικού, διοργανώνουν την Κυριακή 22 Μαΐου, τον 4ο Αγώνα Δρόμου «Πανγυθειάδα 2022».

Η διοργάνωση περιλαμβάνει, αγώνες για παιδιά και τον γύρο της πόλης του Γυθείου, για ενήλικες, απόστασης 5 χλμ.

Εγγραφές

Παιδικοί Αγώνες: Εγγραφές γίνονται στο εκάστοτε Δημοτικό Σχολείο και στα τηλέφωνα και email που αναφέρονται στις πληροφορίες, καθώς και στην προπονήτρια στίβου του Πανγυθειατικού, Γωγώ Παραή (στο τέλος της προκήρυξης υπάρχει το έντυπο συμμετοχής στους αγώνες).

Αγώνας 2000 μέτρα μαθητών/τριων Γυμνασίου: Στην προπονήτρια στίβου του Πανγυθειατικού Γωγώ Παραή, και στα τηλέφωνα και email που αναγράφονται στις πληροφορίες (στο τέλος της προκήρυξης υπάρχει το έντυπο συμμετοχής στους αγώνες).

Γύρος της πόλης ενηλίκων 5.000 μέτρα: Οι εγγραφές γίνονται με τη συμπλήρωση των στοιχείων αθλητών/τριών στην παρακάτω φόρμα εγγραφής:
https://forms.gle/mpz3cCAyXEMjJze5A

Πληροφορίες: Συλλαίος Παναγιώτης 6979331082, syllaios@sch.gr

Όριο εγγραφών: Συνολικά 500 αθλητές

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα γίνει την ημέρα των αγώνων. Παράκληση για την αρτιότερη διοργάνωση των αγώνων η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

ΠΗΓΗ: ert.gr