Κώστας Λογοθέτης “ΝΑΙ στην μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ αλλά ΚΑΤΑ στη συγκεκριμένη Θέση”

Τις θέσεις του εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Με τους πολίτες μπροστά” και νυν Δημοτικός σύμβουλος κος Κώστας Λογοθέτης, σχετικά με το θέμα της μετεγκατάστασης του ΚΤΕΛ σε αλλο σημείο της Πόλης του Λουτρακίου στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Τα επιχειρήματα που προέβαλε σχετικά με το θέμα τα αναλύει στο παρακάτω κείμενο το οποίο και δημοσίευσε ο ίδιος στο λογαριασμό που διατηρεί σε γνωστό μέσο Κοινωνικής δικτύωσης :

” Πως μπορεί κανείς να παραβλέψει:

 • Τα τρία σχολεία (Δημοτικό, Νηπιαγωγείο, Παιδικός σταθμός) που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την νέα θέση που η Δημοτική αρχή προτείνει.
 • Την διπλή κυκλοφορία στην οδό Ανδρούτσου και στην οδό Μάτση.
 • Το ρέμα δίπλα από τον νέο σταθμό.
 • Την στροφή στην οδό Δημοσίων Υπαλλήλων (πίσω από το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου).
 • Την κατασκευή οικίσκου σε κοινόχρηστο χώρο
 • Και άλλα πολλά που προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο !!
  Επιπλέον, στην νέα μελέτη, το νέο χρηματικό τίμημα για το ενοίκιο του ΚΤΕΛ, ορίζεται μόλις στα 150 Ευρώ τον μηνά.
  Λάβετε υπόψη ότι σήμερα, στον υφιστάμενο σταθμό το ΚΤΕΛ πληρώνει περίπου 1200 Ευρώ τον μήνα.
  Και ακόμα την μη δέσμευση του προέδρου του ΚΤΕΛ, για την συνεχή πραγματοποίηση των δρομολoγίων σε περιοχές όπως, Περαχώρα, Πίσια, βουλιαγμένη( κατά την διάρκεια του καλοκαιριού) Αγίους Θεοδώρους και Ισθμια, όπως θα έπρεπε άλλωστε λόγω του κοινωνικού ρόλου του ΚΤΕΛ, τον οποίο ο πρόεδρος επικαλέστηκε.
  Αλήθεια, επειδή το ΚΤΕΛ θα κατασκευάσει τον οικίσκο, (μεταλλικό κτίριο 55 m2) δικαιολογεί το ελάχιστο παραπάνω χρηματικό τίμημα;
  Αλήθεια έχουμε ακούσει άλλες τόσο συμφέρουσες προς τον ιδιώτη προτάσεις, με τέτοιες παραχωρήσεις από την μεριά του Δήμου; “