ΚΥΠΡΟΣ – Στις 24 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του “El Diablo”!

Tο ΡΙΚ και φέτος προχώρησε σε απευθείας ανάθεση για την εκπροσώπηση της Κύπρου, στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον προσεχή Μάϊο αυτή τη φορά στην Έλενα Τσαγκρινού. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει στη σκηνή του Ρότερνταμ το “El Diablo”, το οποίο θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό στις 24 Φεβρουαρίου μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ!

Το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή της Κύπρου είναι και φέτος έντονο καθώς η Έλενα Τσαγκρινού είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Ελληνικής pop μουσικής σκηνής

H Έλενα Τσαγκρινού έχει ξεκινήσει ήδη πρόβες για το video clip του τραγουδιού το οποίο θα γυρισθεί στην Αθήνα υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Γιώργου Μπενιουδάκη. Ο σκηνοθέτης του τραγουδιού έχει συνεργασθεί ξανά με την Έλενα στην οπτικοποίηση του τραγουδιού της “Amore”.

Το “El Diablo”, έχει γραφτεί από τους Thomas Stengaard, Laurel Barker, Jimmy Joker και Oxa. Πρόκειται για παγκοσμίως διακεκριμένους συνθέτες που έχουν συνεργαστεί με ονόματα-θηρία όπως η Lady Gaga, ο Enrique Iglesias, ο Usher, η Jennifer Lopez, η Nicki Minaj και πολλοί άλλοι ενώ είναι και δημιουργοί παλαιών και άκρως επιτυχημένων συμμετοχών της Eurovision όπως το «She got me» και το «Only Teardrops» μεταξύ άλλων.