Κυβερνητικός Εκπρόσωπος – Από την Κυριακή 3 Ιανουαρίου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν επιτραπεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία.

” Από αύριο Κυριακή 3 Ιανουαρίου απο τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου μένουμε και πάλι σπίτι καθώς αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα. συγκεκριμένα σταματάει η παράδοση εκτός στα εμπορικά καταστήματα λειτουργία βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ, και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος.

Επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεων στο αυστηρότερο ωράριο από τις 9:00 το βράδυ και 5:00 το πρωί με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και όσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας. Οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς και δεν θα γίνει την ημέρα των θεοφανείων αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους.  Για μία εβδομάδα κάνουμε ακόμη μία προσπάθεια αξίζει να το κάνουμε προληπτικά μπορεί να χαλαρώσαμε τις γιορτινές ημέρες μένουμε λοιπόν ξανά σπίτι για να δώσουμε μία μεγάλη ανάσα στους ήρωες της πρώτης γραμμής που δίνουν τη μάχη με τον κορονοιο για να προστατέψουμε τη ζωή μας τη ζωή του λαού μας και των δικών μας ανθρώπων.  Στόχος είναι να φτάσουμε με ασφάλεια στις 11 Ιανουαρίου στη βέλτιστη δυνατή επιδημιολογική κατάσταση και έτσι από 11 Ιανουαρίου να ξανά χτυπήσει το κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας. “