ΚΟΡΙΝΘΟΣ – Εγκαινιάστηκε η Παιδιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο Κορίνθου – Το σχόλιο του Χρίστου Δήμα

Την Παρασκευή το πρωί πραγματοποιήθηκε αγιασμός με αφορμή την επαναλειτουργία της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Κορίνθου. Στην εκδήλωση παρέστη ο Υφυπουργος Υγείας κ. Βασιλείος Κοντοζαμάνης ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννης Καρβέλης, ο Υφυπουργος Έρευνας & Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, οι βουλευτές  Νίκος Ταγαράς. Μαριλένα Σουκουλή και Γιώργος Ψυχογιός, οι δήμαρχοι Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και Δωρητές του Νοσοκομείου. 

Ο Κορίνθιος Υφυπουργός κύριος Δήμας με αφορμή την επανέναρξη λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής σχολιάζοντας τις όμορφες ζωγραφιες που κοσμουν τα δωμάτια έκανε το ακόλουθο σχόλιο :

Οι ζωγραφιές που βλέπετε είναι από την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, η οποία μετά από σχεδόν δύο χρόνια επαναλειτουργεί. Όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να τις δούμε από κοντά, όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό που ξανά-άνοιξε. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου που κάνει πραγματικά υπερπροσπάθεια.

Translate »