ΚΟΡΙΝΘΙΑ – 29 Νέα Κρούσματα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Το Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη

29 είναι τα νέα κρούσματα στην Π.Ε Κορινθίας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, που απο σήμερα βρίσκεται στις περιοχές αυξημένης επιτήρησης. Οπως θα δείτε στο παρακάτω πίνακα που εδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ ο μέσος όρος κρουσμάτων στο Νομό Κορινθίας είναι 19,71 άτομα ανα ημέρα την τελευταία εβδομάδα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κος Γκιολής απέστειλε το δικό του μήνυμα προς τους κατοίκους του Νομού :

“Σε αυξημένη επιτήρηση η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας μετά την αύξηση των κρουσμάτων που σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες. Τα μέτρα που θα ισχύσουν μέχρι και την 8η Μαρτίου σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας είναι:
1ο. Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00έως 05:00.
2ο. Αναστέλλεται η λειτουργία των Λυκείων δια ζώσης.Οι υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια) και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργούν με φυσική παρουσία.

3ο. Στους χώρους λατρείας, επιτρέπονται μέχρι 9 άτομα κατά την τέλεση λειτουργιών.
4ο. Η λειτουργία καταστημάτων γίνεται με την μέθοδο της παράδοσης click away. Στα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καθώς και τα κομμωτήρια, τα καταστήματα περιποίησης και τα βιβλιοπωλεία γίνεται με τη διαδικασία του προκαθορισμένου ραντεβού. Τα καταστήματα κλείνουν στις 5 το απόγευμα.
5ο. Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ κλειστά.

Σας καλώ όλους να δείξουμε το μέγιστο της ατομικής ευθύνης. Είμαστε ένα μικρό κράτος και μετά το τέλος αυτής της πρωτόγνωρης παγκόσμιας πανδημίας πρέπει να είμαστε όλοι εδώ…

Translate »