ΚΟΡΙΝΘΙΑ – Λεηλάτησαν πέντε αντλιοστάσια του Δήμου Βέλου – Βόχας. Κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής & της ΕΛ.ΑΣ

Σε καταγγελία προχώρησε ο δήμαρχος Βελου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος έπειτα από τα απανωτά περιστατικά κλοπών που έχουν σημειωθεί σε κοινοτικά αντλιοστάσια του δήμου συγκεκριμένα, στις κοινότητες Χαλκείου, Κρηνών, Ταρσινών, Πουλίτσας και Βοχαϊκού.

 Μάλιστα ο Δήμαρχος κ Παπακυριάκος στην προσπάθειά του να δωθεί γρήγορα λύση στην ληστρική επιδρομή που εχει ως αποτέλεσμα μεγάλη οικονομική ζημιά και προβλήματα στην υδροδότηση των δημοτών συναντήθηκε στο γραφείο του την Τετάρτη 16 Μαρτίου με τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας κύριο Χαράλαμπο Τετράδη, και του εξέθεσε τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει. Ακολούθησε αυτοψία στους χώρους και συμφωνήθηκε να ενταθούν οι αστυνομικοί έλεγχοι στην περιοχή .

Για το θέμα αυτό ο κύριος Παπακυριάκος στο λογαριασμό που διατηρεί σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει :

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο δήμο μας έχουν καταγραφεί απανωτά περιστατικά δολιοφθορών σε αντλιοστάσια κοινοτήτων. Συγκεκριμένα, στις κοινότητες Χαλκείου, Κρηνών, Ταρσινών, Πουλίτσας και Βοχαϊκού τα αντλιοστάσια έχουν γίνει στόχος καταστροφών και πολύ σοβαρών ζημιών που αφήνουν τις κοινότητες για ώρες χωρίς νερό προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Τις τελευταίες μέρες το ίδιο φαινόμενο αλλά ιδιαίτερα έντονο καταγράφηκε στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Κοινότητας Βέλου. Εκτεταμένες δολιοφθορές, κλοπές καλωδίων και πολύ σοβαρές ζημιές που άφησαν διαδοχικά και για αρκετές ώρες τους κατοίκους του Βέλου χωρίς νερό.

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το φαινόμενο κάλεσε την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο γραφείο του τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κ. Χαράλαμπο Τετράδη και έθεσε υπ’ όψιν του το πολύ σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Ο κ. Τετράδης αφού άκουσε προσεκτικά τα όσα του εξέθεσε ο δήμαρχος, προέβη, συνοδεία του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου σε αυτοψία των ζημιών στα αντλιοστάσια, ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος το μέγεθος και τα στοιχεία των καταστροφών.

Με το πέρας της συζήτησης και συνεργασίας τους οι δύο άνδρες συμφώνησαν να ενταθούν οι αστυνομικοί έλεγχοι στην περιοχή του δήμου Βέλου-Βόχας ώστε να περιοριστεί κατά το δυνατόν η παραβατικότητα και οι καταστροφές της δημοτικής περιουσίας που αφενός δημιουργεί πλείστα προβλήματα καθημερινότητας και αφετέρου επιβαρύνει σημαντικά τον δημοτικό προϋπολογισμό.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro