Κινηματογραφικό ντεμπούτο για την BMW iX3 στην ταινία της Marvel Studios «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών».

Μόναχο . Η ενσωμάτωση της BMW iX3 στη νέα κινηματογραφική ταινία της Marvel Studios συμπίπτει με το λανσάρισμα του ανανεωμένου μοντέλου. Τα νέα χαρακτηριστικά που θα δούμε στην iX3 από φέτος το Σεπτέμβριο επηρεάζουν κυρίως την εξωτερική σχεδίαση, ενώ αλλαγές υπάρχουν επίσης στο εσωτερικό και τον εξοπλισμό. Η αναβάθμιση φέρνει την BMW iX3 πιο κοντά στιλιστικά στη νέα οικογένεια πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων BMW με ηχηρά ονόματα όπως οι BMW iX και BMW i4.

Μαζί με την BMW iX3, η σπορ έκδοση BMW M8 σε melbourne red (χρώμα της BMW individual) δίνει επίσης το παρών στην ταινία. Και οι δύο πρωταγωνιστούν σε σκηνές δράσης αυτής της ταινίας επιστημονικής φαντασίας που αποκαλύπτουν τη δύναμη και την ευελιξία τους.

Σχετικά με την ταινία της Marvel Studios «Ο Shang Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» ( Shang Chi and The Legend of The Ten Rings ).

Στη νέα ταινία της Marvel Studios πρωταγωνιστεί ο Simu Liu ως Shang-Chi, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω του όταν παρασύρεται στον ιστό της μυστηριώδους οργάνωσης των Δέκα Δαχτυλιδιών (Ten Rings). Στη διανομή ρόλων συναντάμε επίσης τον Tony Leung ως Wenwu, την Awkwafina ως τη φίλη του Shang-Chi Katy και την Michelle Yeoh ως Jiang Nan, αλλά και τις Fala Chen, Meng’er Zhang, και τους Florian Munteanu και Ronny Chieng.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Destin Daniel Cretton σε παραγωγή των Kevin Feige και Jonathan Schwartz, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Louis D’Esposito, Victoria Alonso και Charles Newirth. Το σενάριο έγραψαν οι David Callaham & Destin Daniel Cretton & Andrew Lanham. Η πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ στις ΗΠΑ  πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου, 2021.

– Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2020, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 169.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 εκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

ΠΗΓΗ: BMW.gr