ΚΙΝΕΤΑ – Θεματα που αφορούν οικισμούς που έχουν μείνει εκτός σχεδιασμού επισκευής δρόμων μετά την πυρκαγιά και τις δύο πλημμύρες.

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας συλλόγων Κινεταςγια Θεματα που αφορούν οικισμούς που έχουν μείνει εκτός σχεδιασμού επισκευής δρόμων μετά την πυρκαγιά και τις δύο πλημμύρες.

“Επειδή η ομοσπονδία συλλόγων Κινέτας δεν ενδιαφέρεται μόνο για τις περιοχές εντός σχεδίου αλλά για ολόκληρη την Κινέτα ζήτησε διευκρινιστικό ραντεβού με τον Δήμαρχο Μεγάρων κ. Γ. Σταμούλη και την τεχνική υπηρεσία όπου παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ.Σ. Κορώσης και η κα Τσάκωνα στη θέση του διευθυντή τεχνικής υπηρεσίας κ.Κ.Κάμπαξη Πέμπτη 11/2/2021 και ώρα 9.00π.μ., στην αίθουσα Δημ. Συμβουλίου, γιατί 7 οικισμοί στη Βόρεια Κινέτα είναι εκτός προγράμματος αποκατάστασης οδοποιίας.

Οι περιοχές που είναι εκτός είναι Πανόραμα 1, Πανόραμα2 , Πανόραμα 3, Αγνάντια, Άγ. Νικόλαος ,Γαλήνη ,Βενίστρες. Ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης και ο αντιδήμαρχος κ. Κορώσης μας ενημέρωσαν ότι οι περιοχές αυτές θα μπουν στη δεύτερη φάση ,γιατί η εισήγηση που έγινε από τους αρμόδιους φορείς της Κινέτας ,δεν τις συμπεριλάμβανε.


Ο δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι η δεύτερη φάση ,η οποία είναι ύψους 4 εκατομμυρίων, θα είναι αποκλειστικά για την βόρεια Κινέτα και εκτός αυτών θα συμπεριληφθούν δρόμοι στα απρόβλεπτα στο τρέχον πρώτο πρόγραμμα. Το θέμα το παρακολουθούμε στενά και επιφυλασσόμενά για μία προσέχεις συνάντηση με τον Δήμαρχο και την Τεχνική Υπηρεσία Μεγάρων.”

Translate »