ΙΤΑΛΙΑ: Οι συμπαρουσιάστριες του Amadeus!

Ανακοίνωσε χθες ο Amadeus τις συμπαρουσιάστριες που θα έχει στο πλευρό του την εβδομάδα διεξαγωγής του SanRemo. Μέσα από ένα βίντεο που μετέδωσε μέσω της RAI ο Amadeus αποκάλυψε πως στη σκηνή του Teatro Ariston θα τον συνοδεύσουν οι Ornella Muti, Lorena Cesarini, Drusilla Foer, Maria Chiara Giannetta, και Sabrina Ferilli.

Prima serata

Την πρώτη βραδιά του ιστορικού φεστιβάλ, οι φίλοι της ιταλικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Ornella Muti, διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός με μακροχρόνια πορεία στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Seconda serata

Το δεύτερο βράδυ του Φεστιβάλ, στο πλευρό του Amadeus θα βρεθεί η Lorena Cesarini, ανερχόμενη Ιταλίδα ηθοποιός γνωστή στη χώρα της από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά “Suburra“.

Terza serata

Την τρίτη βραδιά του Φεστιβάλ, θα κάνει την εμφάνιση της στη σκηνή του Teatro Ariston η Drusilla Foer. Γεννημένη ως Gianluca Gori έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο, ενώ σύντομα την κέρδισε η τηλεόραση και ο κινηματογράφος.

Quarta serata

Η νεότερη εκ των τεσσάρων συμπαρουσιαστριών του Amadeus θα εμφανιστεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Φεστιβάλ του SanRemo. Ο λόγος για την Maria Chiara Giannetta, Ιταλίδα ηθοποιός γνωστή από την εμφάνισή της στη σειρά “Blanca“.

Quinta serata

Τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού, ο Amadeus θα έχει στο πλευρό του την Sabrina Ferilli. Πολυβραβευμένη Ιταλίδα ηθοποιός, έχει ξαναβρεθεί στο ρόλο αυτό το 1996 στο πλευρό του Pippo Baudo. Τα τελευταία χρόνια είναι επικεφαλής της δημοφιλούς κριτικής επιτροπής του προγράμματος Canale 5 Tu si que vales.

Για όλα τα νεότερα σχετικά με το Sanremo 2022 και τη συμμετοχή της Ιταλίας στη Eurovision μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece.

ΠΗΓΗ