Ισραηλινό ΜΜΕ για το Brown Hotel Αγίων Θεοδώρων & δηλώσεις του Ιδιοκτήτη “Leon Avigad”

Με τίτλο ο Ισραηλινός Ομιλος Brown Hotels ανοίγει 7 νέα Ξενοδοχειακά συγκροτήματα ο δημοσιογράφος ALEX WINSTON  εχει ως κύρια φωτό του άρθρου του στην γνωστή Ισραηλίτικη Ιστοσελίδα The Jerusalem Post την μακέτα του BROWN HOTEL στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Ο δημοσιογράφος μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του κυρίου Leon Avigad, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του Brown Hotel Group.

Ο Leon Avigad, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Brown Hotel Group, δήλωσε την Τρίτη, “Το Brown Hotel Group συνεχίζει να επεκτείνεται στο Ισραήλ και στο εξωτερικό και πρόκειται να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Μετά από ξενοδοχεία στην Κροατία και την Κύπρο και πρώτο ξενοδοχείο στην Αθήνα, ξεκινάμε σήμερα 6 νέα ξενοδοχεία στην Ελληνική πρωτεύουσα και ένα ακόμα πολυτελές θέρετρο με ιδιωτική παραλία και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για όλη την οικογένεια, λιγότερο από μια ώρα με το αυτοκίνητο από την Αθήνα. “
Το θέρετρο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα, θα περιλαμβάνει ιδιωτική παραλία, 277 δωμάτια, 6 εστιατόρια, 3 μπαρ, 6 πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μιας ταράτσας με πισίνα χαλάρωσης μόνο για ενήλικες, μια τεράστια πισίνα στην παραλία και μια επαγγελματική πισίνα κυμάτων σχεδιασμένη για σέρφερ.

ΠΗΓΗ

Translate »