Αγιοι Θεόδωροι .. Η Sports Academy στο διεθνές τουρνουά καράτε στη Τουρκία !

Σε μια μεγάλη διοργάνωση στο International Turkish Open Karate tournament θα λάβουν μέρος οι αθλητές και αθλήτριες του γυμναστικού συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων Sports Academy που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας ! Πρόκειται για μια σπουδαία εκπροσώπηση τόσο για τη πόλη των Αγίων Θεοδώρων όσο και για την χώρα μας.

Η υπεύθυνη της σχολής κυρία Μάλαμα Τσελεπιδάκη κατ αρχήν ευχαρίστησε τους χορηγούς Art on wood by Vasilopoulos που έφτιαξε τις φόρμες Macron των αθλητών. “Οι προπονήσεις των αθλητών παρά την ζέστη δεν σταμάτησαν και θα συνεχιστούν ακόμα πιο δυναμικά προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό !” μας ανέφερε χαρακτηριστικά η δυναμική προπονήτρια.

Τις επόμενες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε τους αθλητές που θα λάβουν μέρος εν συνοδεία της Προπονήτριας Τσελεπιδακη Μαλαμα καθώς και του Λευτέρη Λαμε βοηθού Προπονητή αλλά και τους γονείς! Κλείνωντας να πούμε πως είναι σημαντικό τόσο για την ανάδειξη του τόπου όσο και για το Σύλλογο να βρεθούν και άλλοι υποστηρικτές στην προσπάθεια για διάκριση των αθλητών μας με τα Εθνικά Χρώματα! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ 6989250025!

Translate »