Η BMW Motorrad παρουσιάζει την R 1250 GS Trophy Competition.

Μόναχο . Απόκρημνα βράχια, βαθιές κοιλάδες, ορμητικά ποτάμια και η συναρπαστική ακτογραμμή της Μεσογείου είναι οι εδαφικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει το BMW Motorrad International GS Trophy από 4 – 10 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αλβανία. Η χώρα θεωρείται ‘must’ από τους ειδικούς για περιπέτειες εκτός δρόμου και φέτος 126 μοντέλα του R 1250 GS Trophy Competition, ειδικά κατασκευασμένα για το event, θα διατίθενται στους συμμετέχοντες αναβάτες enduro από όλο τον κόσμο.

Ανώτερη ώθηση και δύναμη και ειδικός εξοπλισμός για απαιτητικές περιπέτειες στα πιο δύσκολα εδάφη .

Ενώ η BMW F 850 GS χρησιμοποιήθηκε ως αγωνιστική μοτοσικλέτα στο τελευταίο International GS Trophy το 2020, η BMW Motorrad επιστρέφει στο διαγωνισμό με την R 1250 GS Trophy Competition. Μια μοτοσικλέτα που διαθέτει τον flat-twin boxer κινητήρα, εξασφαλίζοντας γνήσια, ανώτερη απόδοση ισχύος, υψηλή ροπή και μέγιστη πρόσφυση για τα ενίοτε πολύ δύσκολα περάσματα off-road που συχνά απαιτούν οδήγηση με μικρή σχέση στο κιβώτιο. Εκτός από το αποκλειστικό φινίρισμα βαφής δύο τόνων σε μεταλλικό ματ Lightwhite uni / Gravityblue σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένα αυτοκόλλητα GS Trophy, η R 1250 GS Trophy Competition θα ξεκινήσει την επταήμερη περιπέτεια με μία σειρά αλλαγών ειδικά σχεδιασμένων γι αυτό τον διαγωνισμό. Για το model year 2023, η R 1250 GS θα προσφέρεται επίσης με αυτό το δίχρωμο φινίρισμα.

Για παράδειγμα, η φετινή BMW International GS Trophy Competition Bike διαθέτει μεταξύ άλλων, ένα ανθεκτικό προστατευτικό κινητήρα από αλουμίνιο για enduro χρήση, προστατευτικό προβολέα, καλύμματα κυλινδροκεφαλής που παρέχουν άριστη προστασία και μία οθόνη TFT που προστατεύεται από ζημιές σε περίπτωση πτώσης του αναβάτη και από πέτρες που εκσφενδονίζονται. Τα πολύ ανθεκτικά enduro μαρσπιέ από την  R 1250 GS Adventure και οι ρυθμιζόμενοι μοχλοί αλλαγής ταχυτήτων και ποδόφρενου εναρμονίζονται με τη φιλοσοφία και τη σκληρή off-road χρήση των μοτοσυκλετών. Ελαστικά Metzeler Karoo 4 τοποθετούνται στις ζάντες cross-spoke, αντικαθιστώντας τα στάνταρ ελαστικά Karoo 3 για τη διασφάλιση της βέλτιστης πρόσφυσης σε απαιτητικά εδάφη. Σπορ ανεμοθώρακας, σέλα rally και πίσω σιλανσιέ Akrapovic ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του αγωνιστικού οχήματος.

Μικρή τσάντα ρεζερβουάρ της Adventure Collection πρακτικός σύντροφος κατά τη διάρκεια μεγάλων εξουθενωτικών ημερών στη σέλα.

Με χωρητικότητα 5 λίτρων, η μικρή τσάντα ρεζερβουάρ της νέας συλλογής Adventure Bag Collection προσφέρει στους συμμετέχοντες στο International GS Trophy μία ακόμα πρακτική λύση αποθήκευσης για όλων των ειδών τα μικροαντικείμενα και μικρές ποσότητες φαγητού και νερού για τον δρόμο. Χάρη στο σύστημα πρόσδεσης που διαθέτει, μπορεί να χρησιμοποιείται ως πίσω τσάντα στην R 1250 GS Trophy Competition. Μία αδιάβροχη εσωτερική τσάντα, αδιάβροχα φερμουάρ δύο κατευθύνσεων στη βασική θήκη, μία τσέπη με φερμουάρ και άνοιγμα για ένα καλώδιο φόρτισης στο εσωτερικό είναι μερικές ακόμα χρήσιμες λεπτομέρειες της Μικρής Τσάντας Ρεζερβουάρ της Adventure Collection.

– Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες. 

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 ήταν 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 111,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 118.909 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

ΠΗΓΗ: BMW.gr