Η BMW Motorrad παρουσίασε την LEGO Technic BMW M 1000 RR.

Μόναχο. Η BMW Motorrad και το LEGO Group αποκάλυψαν το συναρμολογούμενο μοντέλο LEGO® Technic BMW M 1000 RR, ή εν συντομία M RR, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά την 1η Ιανουαρίου 2022.  Το πολυσύνθετο σετ φέρνει στο σαλόνι σας την εξαιρετική αγωνιστική τεχνολογία της superbike των 156 kW (212 hp), που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις επιδόσεων στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και στο δρόμο.

Ο αριθμός ρεκόρ των 1.920 ανεξάρτητων κομματιών και η εντυπωσιακή κλίμακα 1:5 είναι ενδεικτικά του ότι η LEGO Technic BMW M 1000 RR μήκους 45.5 cm είναι ένα συναρμολογούμενο μοντέλο μοτοσικλέτας που αποτελεί κατηγορία από μόνο του. Εκτός από τη σχολαστική προσοχή στις τεχνικές λεπτομέρειες, η έκδοση M RR διαθέτει χαρακτηριστικά που σίγουρα θα προσελκύσουν τόσο τους μοντελιστές όσο και τους φίλους των μοτοσικλετών.

Μεταξύ αυτών είναι πλήρως λειτουργικά εξαρτήματα όπως το κιβώτιο τριών ταχυτήτων, το ανεστραμμένο πιρούνι και το πίσω ψαλίδι με ανάρτηση, καθώς και το ταμπλό με τρεις διαφορετικές επιλογές απεικόνισης και η χρυσαφί αλυσίδα μετάδοσης. Επίσης, το paddock stand και το pit board προσφέρουν μία πρόσθετη αγωνιστική αίσθηση.

Ο Ralf Rodepeter, Επικεφαλής Marketing & Product Management της BMW Motorrad δήλωσε: «Όταν η διοίκηση της BMW Motorrad ανακοίνωσε την BMW M 1000 RR, το πρώτο μοντέλο M σε δύο τροχούς, όλοι περίμεναν ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό. Στο ίδιο πνεύμα, η ομάδα LEGO Technic συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να επινοήσει κάτι πρωτοφανές για να τιμήσει την M RR. Αποτέλεσμα: μία μοτοσικλέτα και ένα τεχνικό μοντέλο που το καθένα αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του».

Η LEGO Technic BMW M 1000 RR σηματοδοτεί τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της BMW Motorrad και της LEGO και προσφέρει στους φίλους μοντελιστές την ευκαιρία να κατασκευάσουν το πρώτο μοντέλο M της BMW Motorrad που, όπως και η κανονική μοτοσικλέτα ξεχωρίζει για την τεχνολογική αριστεία και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ο Samuel Tacchi, σχεδιαστής του LEGO Group σχολίασε: «Είναι τόσο απολαυστικό να διεισδύεις κάτω από την εξωτερική επιφάνεια ενός τόσο σημαντικού μοντέλου της BMW Motorrad. Υπάρχει λόγος που αυτές οι πανέμορφες μοτοσικλέτες είναι δημοφιλείς στην παγκόσμια κοινότητα των bikers, και είμαστε σίγουροι ότι η έκδοση LEGO Technic θα είναι επιτυχημένη όπως και η συνονόματή της από τον πραγματικό κόσμο».

Η LEGO Technic BMW M 1000 RR θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της LEGO και στο http://www.lego.com/BMW από την 1η Ιανουαρίου 2022, και από άλλους εμπόρους από την 1η Μαρτίου 2022, σε συνιστώμενη τιμή λιανικής 199,99 €.

Κύρια χαρακτηριστικά της LEGO Technic BMW M  1000  RR :

  • Διαστάσεις μοντέλου: 27,7 cm ύψος / 45,5 cm μήκος / 17 cm πλάτος.
  • Μοντέλο σε εκθεσιακό περίπτερο: 32.6 cm ύψος / 45.5 cm μήκος / 17 cm πλάτος.
  • Μοντέλο σε paddock stand: 27,7 cm ύψος / 46,9 cm μήκος / 17 cm πλάτος.
  • 1.920 ανεξάρτητα κομμάτια.
  • Πλήρως λειτουργικό κιβώτιο ταχυτήτων (τρεις ταχύτητες + νεκρά).
  • Εμπρός και πίσω ανάρτηση.
  • Χρυσαφί αλυσίδα μετάδοσης.
  • Τρεις διαφορετικές επιλογές ταμπλό.
  • Συνοδεύεται από paddock stand και ειδική βάση – που αναδεικνύουν άριστα τα χαρακτηριστικά της όταν ολοκληρωθεί.
  • Τιμή: 199,99 €.

– Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2020, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 169.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2020 ήταν 5,22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98,99 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2020, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 120.726 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

ΠΗΓΗ: BMW.gr