Η Τένια Μακρή μιλάει για τη μάχη με τον καρκίνο και την απώλεια του συζύγου της

Η Τένια Μακρή υποδέχτηκε την κάμερα του MEGA Καλημέρα στο εξοχικό της στο Πήλιο, και μίλησε για τη περιπέτεια υγείας της, το «χαμό» του συζύγου της, και τη σχέση της με το χρόνο.
«Γεννήθηκα εδώ, πήγα σχολείο εδώ. Οι γονείς μου είναι Βολιώτες και αυτό το σπίτι είναι η προίκα της μητέρας μου. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ νιώθω πως είμαι στη μήτρα της μάνας μου», εξήγησε η γνωστή ψυχολόγος.

«Έντεκα μήνες καραντίνα την πέρασα εδώ. Η μόνη που μου έλειπε είναι η κόρη μου. Κάποια στιγμή μου είπε ότι δε νομίζει ότι θα γίνω γιαγιά. Της είπα ότι εγώ μάνα ήθελα να γίνω και ότι αυτό το θέμα δε με αφορά», συνέχισε η ίδια.

Αναφερόμενη στην απώλεια του συζύγου της, η ίδια είπε ότι «Μου πήρε πέντε χρόνια να συνηθίσω ότι δε θα ξαναδώ τον άνδρα μου. Τα τρία πρώτα χρόνια τον αναζητούσα στο πλήθος. Μετά συμβιβάστηκα με την ιδέα ότι δε θα υπάρχει η παρουσία του. Δεν ήταν εύκολο, πήρα βοήθεια».

Σχετικά με την περιπέτεια υγείας που πέρασε, η κ. Μακρή ανέφερε ότι «Όταν έμαθα ότι νοσούσα από καρκίνο του μαστού ζήτησα βοήθεια από ειδικό για να μπορέσω να φύγω από το φόβο της επανεμφάνισης».

Σε ό,τι αφορά στο αν θα …

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

ΠΗΓΗ