Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά

Έναν νέο ρόλο (όπως έγραψε και η ίδια σε ανάρτησή της) έχει πλέον η Πόπη Τσαπανίδου: εδώ και μερικές ώρες είναι πλέον γιαγιά!

 
Η κόρη της Μαρίνα, το πρωί του Σαββάτου (26.06.2021), γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και πλέον η Πόπη Τσαπανίδου είναι γιαγιά, καθώς υποδέχτηκε στην οικογένεια τον μικρό Έκτορα.

Το ευχάριστο νέο έγινε γνωστό μέσα από το ipop.gr, το site της Πόπης Τσαπανίδου. Εκεί αποκαλύφθηκε και το όνομα του νεογέννητου: Έκτορας.

«Η γέννηση ενός παιδιού είναι από μόνη της ένα δώρο και σήμερα (σ.σ. χθες) για εμάς είναι μόνο μια μέρα γιορτής! 26 Ιουνίου 2021. Αυτή η ημερομηνία θα έχει πάντα στο ημερολόγιο μια λίγο πιο ξεχωριστή θέση. Είναι η μέρα που η Μαρίνα έγινε μαμά για πρώτη φορά, ο Vitto έγινε μπαμπάς, η Πόπη μας γιαγιά, η Εύα & η Ευτυχία θείες, και φυσικά η γιαγιά Μαρίνα είναι πλέον προγιαγιά! Ο Έκτορας είναι το νέο μέλος της οικογένειας της Πόπης και φυσικά του iPop και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε από καρδιάς να είναι γερό, καλότυχο και ευλογημένο!», αναφέρει το κείμενο.

Η Πόπη Τσαπανίδου, που βρίσκεται στην Ολλανδία για να είναι κοντά στην κόρη της, είχε κάνει μια ανάρτηση για τον νέο ρόλο που αναλαμβάνει στη ζωή της.

 «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία.

Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνετε γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι.

Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου.

  Να ζήσει ο μικρός Έκτορας! 

ΠΗΓΗ

Translate »