Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας στο ATnews – Τα προβλήματα & οι εξαγγελίες για την πολύπαθη Περιοχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας κυρία Μαργαρίτα Πρίφτη μιλά στο ATnews για τα προβλήματα που ταλανίζουν την πληγείσα περιοχή της Κινέτας, απο δύο θεομηνίες (Ζορμπάς 29/9/2018 & Γηρυόνης 25/11/2019 )και την καταστροφική Πυρκαγιά, (23 Ιουλίου 2018) αφήνοντας πίσω τους ανεξίτηλα τα σημάδια της καταστροφής.

Παρόλο που εχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι πληγές παραμένουν ανοικτές. Οι κάτοικοι δυσκολεύονται να μετακινηθούν αφού δρόμοι παραμένουν απροσπέλαστοι ή και έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Το γεφύρι της Πίκας στη Κινέτα παραμένει κατεστραμμένο εχοντας κυριολεκτικά διακόψει την κυκλοφορία – επικοινωνία απο και προς την Πελοπόννησο, μέσω της Παλιάς Εθνική Οδού !

Μοναδική διέξοδος για τους κατοίκους η πληγωμένη περιφερειακή οδός οπου σημειωτέο το οδόστρωμα, εχει πάθει καθίζηση από τις Θεομηνίες και λειτουργεί ένα ρεύμα κυκλοφορίας που ενώνει την Κινέτα με την Πόλη των Αγίων Θεοδώρων απο τις 26 Νοεμβρίου 2019 !!!

Η Πρόεδρος μας μιλά για τις εξαγγελίες των υπευθύνων, για το μεγάλο έργο της υδροδότησης που ερχεται στη περιοχή, που θα δώσει λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα υδροδότησης.

Δείτε αυτά και αλλα πολλά στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στο ATnews.gr