Η ΜΙΝΙ Hellas και το αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ οδηγούν τον πλανήτη μας σε ένα πιο βιώσιμο αύριο με δράσεις φύτευσης δέντρων.

Αθήνα. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπης για το περιβάλλον, η MINI Hellas σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό We4All, έχει αναλάβει από την αρχή του έτους την πραγματοποίηση δράσεων φύτευσης δέντρων σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η όλη πρωτοβουλία συνδέεται με την ενέργεια MINI City Electric Drive, όπου οι φίλοι της μάρκας πραγματοποιώντας test drive με το αμιγώς Ηλεκτρικό ΜΙΝΙ, συμβάλλουν στις δράσεις φύτευσης δέντρων, διότι κάθε test drive με το MINI Cooper SE σημαίνει και φύτευση ενός δέντρου.     

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, η ΜΙΝΙ Hellas τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, πραγματοποιώντας εθελοντική δράση Δενδροφύτευσης στην περιοχή της Παιανίας, Ν. Αττικής.

Με σύμμαχο την We4All, εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της ΜΙΝΙ που είχαν πραγματοποιήσει test drive με το αμιγώς Ηλεκτρικό ΜΙΝΙ, έδωσαν ηχηρό παρόν φυτεύοντας συνολικά 300 δενδρύλλια αναδασώνοντας τμήμα του Υμηττού που είχε καεί ολοσχερώς πριν από μερικά χρόνια.

Σε σχετική δήλωσή της, η κυρία Δήμητρα Μπίκου, Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελληνική αγορά τόνισε: «Έχουμε λάβει την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την We4all να φυτέψουμε 2.000 δέντρα στην Αττική και σε κάποιες άλλες περιοχές που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από πυρκαγιές. Επιλέξαμε τη σημερινή ημέρα, τη Γιορτή της Μητέρας, θέλοντας να ανταποδώσουμε την αγάπη μας στη μητέρα φύση».

Η MINI Hellas ως Earth Protector έχει δεσμευτεί να συνεχίσει την πρωτοβουλία  και να πραγματοποιεί ενέργειες και δράσεις δημιουργώντας πνεύμονες πρασίνου με κάθε ευκαιρία, διότι το μέλλον του πλανήτη βρίσκεται στα χέρια όλων μας.

– Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 ήταν 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 111,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 118.909 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

ΠΗΓΗ: BMW.gr

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro