Η ειδική σύμβουλος της ΠΕ Κορινθίας Ιωάννα Κασίμη στην Εθελοντική Οργάνωση Πολιτικής Προστασίας Κορίνθου “Πήγασος”

Ιδιαίτερα ενεργητική και αποτελεσματική στο ρόλο της αποδεικνύεται καθημερινά η ειδική σύμβουλος της ΠΕ Κορινθίας κυρία Ιωάννα Κασίμη. Η εξαιρετική επιλογή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα να τοποθετήσει σε ενα τόσο νευραλγικό τομέα την δραστήρια Ιωάννα Κασίμη δεν ήταν καθόλου τυχαία. Προσφάτως η κυρία Κασίμη η οποία να σημειωθεί οτι ειναι και η Πρόεδρος του σύνδεσμο γυναικών Ηπείρου Νομού Αττικής παρευρέθηκε σε ενα σημαντικό πρόγραμμα που διοργανώθηκε στις 2 Απριλίου απο την Εθελοντική Οργάνωση Πολιτικής Προστασίας το “Διαγνωστικό Σώμα Κορίνθου Πήγασος” σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών.

Η κυρία Κασίμη αναφερόμενη στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα είπε τα εξής:

“Η παροχή συνδρομής στους αρμόδιους κρατικούς φορείς στο έργο της προστασίας της ζωής, της υγείας, της περιουσίας των πολιτών και του περιβάλλοντος από απειλούμενες ή εν εξελίξει καταστροφές και απειλές, είναι ένας από τους σκοπούς της Εθελοντικής Οργάνωσης Πολιτικής Προστασίας “Διαγνωστικό Σώμα Κορίνθου Πήγασος”.
Για εκπαιδευτικούς σκοπούς, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών (Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ.) πραγματοποιήθηκε στις 2/4/22 ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα στελέχη εθελοντές του.
Στόχος του προγράμματος ήταν η παροχή υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας και εξειδικευμένης καθοδήγησης στους εθελοντές οι οποίοι διαχειρίζονται καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.
Μια αξιόλογη ενέργεια καθώς μέσα από τις γνώσεις που θα αποκτηθούν θα ενισχυθεί και ο ρόλος των εθελοντών ως προς την προστασία και την ασφάλεια της κοινωνίας.”

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro